2777
2789
عنوان

😭😭منشیه به شوهرم یعنی خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 50 پست
یعنی رفته با یکی دیگه من فقط تو اوج کارم بودم نمیشد همه چیز باهم

عزیزم اوایل ازدواج اینقدر خودتو در گیر کرده بودی؟خب حداقل دانشگاه رو می‌رفتی برا کارت مرخصی یکساله می‌گرفتی ببین همین الان این رابطه رو درستش من برو پیشش بگو رابطه میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای چقدر بیشعور😩😩😩من سال هاس کاربر خاموش بودم شاید ده دوازده سالخیلی خوب بود قبلا اینجاالان فق ...

دقیقا همینطوره دقیقاااااا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
امیدارم فقط کاری نکرده باشه از این به بعد تایم میزارم براش

منم امیدوارم

در خیانت دیدن خیلی بده خیلی

انشالله نبینی و تجربه نکنی هیچ وقت

شما خودت روانشناسی خوندی

با هم صحبت کنید حتما

خانه شماره 12 میدان گریمولد
عزیزم اوایل ازدواج اینقدر خودتو در گیر کرده بودی؟خب حداقل دانشگاه رو می‌رفتی برا کارت مرخصی یکساله م ...

آخه من قبل ازدواج زیاد نیاز داشتم ولی به مرور درگیر کار شدم احساس نمیکردم زیاد نمی دونستم اینقدر برای شوهرم مهمه چون هر وقت میگفتم درک می‌کرد میگفت باشه اشکالی نداره ولی زیاده روی کردم

یعنی ممکنه با منشی باشه چیکار می‌کرد تو خونه علائمش چی بود

با اونم نباشه دختر خراب زیاده

شاید باورت نشه ولی ما دختر همسایمون شماره همسرمو از پشت ماشینش(راننده باربریه) برداشته بود، بهش پیام میداد

شوهرمم اسمشو سیو کرده بود اشکان:) 

تو خودش میرفت یهو و رفتارش یه جوری شده بود، نسبت به اسمس و.. حساس شده بود و حتی گاهی حرفای محبت امیزم میزد محض خر کردن😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
با اونم نباشه دختر خراب زیادهشاید باورت نشه ولی ما دختر همسایمون شماره همسرمو از پشت ماشینش(راننده ب ...

وای چقدر وحشتناک 

حالا میرم یکم به خودم میرسم میرم پیشش ببینم چیکار میکنه

عزیزم منم همینطور بودم و یه مدت دیدم شوهرمم دیگه پیگیر نیست اونم سرد شده بود 

چارشم اینه براش وقت بزاری و به خودت برسی از تایم کاریت کم کن چون زمینه ی خیانتم باز میشه براش ولی به این زودی مطمئن باش سمت کسی نمیرن

2810