2777
2789

هتل نمیرن

ویلا میرن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اونایی ک هر شب پارتین تو این فکرم چی ب خانواده هاشون میگن

خیلی از خانواده ها مشکلی با این موضوع ندارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خارج ایران که خب راحته ولی داخل ایران ما اتاق جدا می‌گرفتیم ویلا و خونه های شخصی هم سخت نمیگیرن البت ...

اوپرا جان اتاق جدا یعنی اینکه بعدش راحت به اتاق هم رفت و آمد میکردین ؟ 

رفتی ؟ رابطه و اینها ؟

نه رابطه نداریم

اون از یه شهر دیگه میاد و همیشه شهر ما ویلا میگیره

منم واسش غذا میبرم باهم میخوریم و ... بیشتر بیرونیم

تو ویلا نمیمونیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من شنیدم با دوربین رفت و امد ها رو تو راهرو هتل چک میکنن و نمیذارن دو نفری که اتاق جدا گرفتن برن تو اتاق همدیگه

میکشن بیرون

راست و دروغشو یکی که رفته بگه

اتاق جدا میگیرن بعد میرن پیش هم ،مگه هتل گشت ارشاده که بخواد کنترل کنه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یعنی می‌گرفتیم میخوابیدیم 

کریدور هتل ها دوربین داره نمیشه رفت توی اتاق بقیه.

ما توی کارنامه مون اتاق جدا توی خارج کشور هم هست تازه😃😃😃

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2810