2777
2789
عنوان

ناموسا بگین دیگ ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم این نیست که اضافه وزن بیش از حد داری عزیزممن خودم از ۶۵ شدم ۵۸ و واقعا پوستم شادابتره الان، ق ...

دقیقا مثل توام گونه فقط روی دماغمم توت فرنگیه

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

نه پرتقالی با دون مرغی فرق میکنه

نه مال من پرتقالیه خداروشکر دون مرغی نیستم

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

کجاته؟مال من باسنمه کل اعتماد بنفسمو گرته مخصوصا اینکه تازگیا زخم و زبر و تیره شده😑😑از کیون هم شان ...

روغن زیتون رو امتحان کردی؟

من یه مدت برای یه مشکل دیگه روغن زیتون به پوستم میزنم 

حس میکنم روشن شده

روغن زیتون رو امتحان کردی؟من یه مدت برای یه مشکل دیگه روغن زیتون به پوستم میزنم حس میکنم روشن شده

جدن اگه تاثیر داشته باشه ک عالیه 

روغن زیتون مالیدنی یا خوردنی ؟کدوم رو به پوستتون زدین

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
کجاته؟مال من باسنمه کل اعتماد بنفسمو گرته مخصوصا اینکه تازگیا زخم و زبر و تیره شده😑😑از کیون هم شان ...

روغن جوانه گندم بزن که واسه پوست بینظیره کلی خاصیت و ویتامین و امگا اینا داره واسع رفع تیرگیم خوبه امتحانش کن

روغن جوانه گندم بزن که واسه پوست بینظیره کلی خاصیت و ویتامین و امگا اینا داره واسع رفع تیرگیم خوبه ا ...

شما استفاده کردی؟مگه جوانه گندم هم روغن داره یا پودرشو میگین

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
شما استفاده کردی؟مگه جوانه گندم هم روغن داره یا پودرشو میگین

اره من واسه ببخشیدا واسع انارام گرفته بودم رشد کنن اما خداروشکر دکتر گف رشدشون طبیعیه الان فق به پوستم میزنم حس میکنم یکم روشنو یکدست و صاف شده اما چون سفیدپوستم زیاد متوجه رفع تیرگیش نشدم

روغنشو عزیزم تو گوگل سرچ کن خاصیتاشو بخون

2810