2777
2789

یکی از پسرای اقوام سر اینکه باباش خونه و ماشین به نامش نمیزد (عقد بود) پدرش رو تو خواب با تفنگ شکاری کشت. دوتا تیر زده بود توی سرش. 

پسر یکی از همسایه هامونم زن و یه بچه کوچیک داشت ، بیچاره برای یه کاری با برادرش رفتن استان مجاور ، برادرش برگشت اما اون هرگز برنگشت. داداشش گفت برا یه کاری گفته من فردا میام و...آخرشم معلوم نشد چه بلایی سرش اومده. هر چی دنبالش گشتن پیداش نکردن . نه جنازه‌ای نه چیزی

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

همسایمون اول با چکش زد تو سر زنش و کشتش بعدم رگ دست بچه‌هاش که ۶ساله و ۶ماهه بودن را زد بعدم به خودش ...

😳😨 وای چیکار به بچه های بیگناه داشت آخه 

خودشو میکشت همون اول

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه یکی تعریف میکرد خیلی سال پیش یه پدره از لج خانومش دوتا بچشو که کوچیک بودن می بره زیرزمین و یکی یکی میکشه و دفن میکنه همونجا

بعد مادرشون هرچی سراغشونو میگیره پدره میگه نمیدونم کجان تا چند سال 

پدره خونه رو میفروشه 

اونایی که خونه رو میخرن میحوان بازسازی کنن زیرزمین رو میکنن میبینن دوتا اسکلت بچه اونجاس

میگن گل سر قرمز بچه کوچیکه هنوز رو موهاش بوده 😔😔

همسایمون اول با چکش زد تو سر زنش و کشتش بعدم رگ دست بچه‌هاش که ۶ساله و ۶ماهه بودن را زد بعدم به خودش ...

اون اولی چقدر وحشتناک بود. الان اون بچه ۶ ساله چقدر وحشت کرده بوده😢 مردِ معتاد بوده؟ 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

یه خانومه میخواسته خواهر شوهراش بترسونه نفت میریزه رو خودش تو خیالش که اینا نزارن.این از خدا بیخبراهم کاری نکردن زنده زنده سوخت و کلی اسیر بیمارستانها شد اخرشم برحمت خدا رفت،

هر لحظه خدا را شکر💙
اون اولی چقدر وحشتناک بود. الان اون بچه ۶ ساله چقدر وحشت کرده بوده😢 مردِ معتاد بوده؟

بچه هم مرد دیگه. خواب بوده که مادرشو کشته

نه بابا. اختلاف خانوادگی داشتن

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
کاش خودشم راحت نمرده باشه زجرکش شده باشه، آخه بچه های طفل معصوم🥺

مرگ با سم زجرکش میشه.

چون اعضای بدنت یمی یکی میپکه و انگار تو بدنت آتیش گرفته

کارمند بانک بر اثر خفگی ، خبرش تو اخبار هک پیچید بنده خدا داشته چای می‌خورده یک‌ مشتری خانم همون لحظ ...

تهرانی؟؟؟؟؟؟من اینو شنیدم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
2810