mskksoele مدیر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 1158 عنوان گروه مختلط توی روبیکاسراغ نذارید | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست دهه هشتادیا ایدی گپ بدید بایدبشود ومیشود دیروز | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1149 تو سن حساسی هستن چرت و پرت زیاد میگن جو میگیرتشون 😐روبیکا پرهههه از رمان ها و فیلمای ناجور طرف ۱۰ س ... برگام😂بابا من ی بار نصب کردم بعد دیدم بچه ده ساله شاخ میشه همون موقع حذف کردموای فقط بیو هاشون سرطانهههه بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️
میوو_میووو عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 836 برگام😂بابا من ی بار نصب کردم بعد دیدم بچه ده ساله شاخ میشه همون موقع حذف کردموای فقط بیو هاشون سرطا ... منم یه زمانی داشتم داخل روبینو یه پیج داشتم با ۲۵ کا فالور ولی به خاطر فضای صمممم روبیکا قیدشو زدممم از دارک وب هم بدترهههه به مولااا مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1149 منم یه زمانی داشتم داخل روبینو یه پیج داشتم با ۲۵ کا فالور ولی به خاطر فضای صمممم روبیکا قیدشو زدممم ... الان تازه برنامه داخلیشونه🗿فضاش مثلا خیلی سالمه بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️