2777
2789
راننده دید که اون پسره داره دستشو از تو سیشه میاره سمت من اما اصننن هیچی نمیگف😭😭 منم ترسیده بودم خ ...

الهی بگردم خجالت زده شدم از دست این همشهری های اقا. من ب جاشون ازت عذرخاهی میکنم امیدوارم فردا ک داری میری حرم خدا ادمای خوبی سر راهت قرار بده ک این خاطره بد از ذهنت بره و اینکه برگشتی شهرت هرکی بپرسه خوش گذشت مشهد چطور بود ب بدی یاد نکنی. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حتی یه اخم‌ به مزاحمم نکرد😭😭

شب سختی بوده برات عزیزم 

هی از در و دیوار ادم بیشعور ریخته برات 

ولی خب الان همچی تموم شده بهش فکر نکن ی لیوان اب بخور ی موزیک‌ اروم پلی کن بخواب

زیادی بیخیالی عزیزمتنها بیرون بدون پول و کارتکجا زندگی میکنی فکر میکنی امنیت هستمن تو شهر خودم بدون ...

پول داشتم یه مقدار

اما خب کارتم گم شده بود🥲💔

همراه بام هم یهو خراب شل

فک کنم میگرنه مرسییی امتحان میکنم

حتما امتحان کن عزیزم تعریفشو زیاد شنیدم 

شاید هم نمره چشمت عوض شده دندون خراب داری یا چشمت ب صفحه های نمایشگر مثل موبایل حساسه 

انشالله بهتر باشی

الهی بگردم خجالت زده شدم از دست این همشهری های اقا. من ب جاشون ازت عذرخاهی میکنم امیدوارم فردا ک دار ...

نه عزیزم این چه حرفیه

انقد بقیه مشهدیا مهمون نوازی کردن ،انقد هوامو داشتن که نگم برات🤍

راننده دید که اون پسره داره دستشو از تو سیشه میاره سمت من اما اصننن هیچی نمیگف😭😭 منم ترسیده بودم خ ...

پیش میاد دیگه اون راننده هم حق داشته پولشو میخواسته. حوصله ی زنگ زدن و شماره کارت و اینا نداشته..منم یبار سوار اسنپ شدم رمز همراه بانکم همون موقع یادم رفت اثر انگشتم هم کار نمیکرد از عصبانیت لرزش دست گرفته بودم ب راننده گفتم میشه بعدا بدم قبول نکرد رفتم در عابر بانک دو برابر مبلغ را بهش دادم چون معطلش کردم

حتما امتحان کن عزیزم تعریفشو زیاد شنیدم شاید هم نمره چشمت عوض شده دندون خراب داری یا چشمت ب صفحه های ...

چشامم درده وایی ضعیف نشده باشهه 

قربونت برم

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

2810