2777
2789
عنوان

تاحالا

68 بازدید | 14 پست

فالی گرفتین که واقعی باشه یعنی چیزایی که گفته براتون واقعا اتفاق بیوفته

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا چون تو کدوم کتاب الهی اسمی ازش آورده شده

نگفتم که قطعا درسته ولی خب یه موقع هایی یچیزایی میگه که با شرایط اون لحظه آدم جور در میاد

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

نگفتم که قطعا درسته ولی خب یه موقع هایی یچیزایی میگه که با شرایط اون لحظه آدم جور در میاد

خب جور اومدنش یا نیامدنش هیچ ربطی به این حرفا نداره کمی فکر کنی میبینی هر چی خدا بخواد همون میشه

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
خب جور اومدنش یا نیامدنش هیچ ربطی به این حرفا نداره کمی فکر کنی میبینی هر چی خدا بخواد همون میشه

اوکی باشه شما درست میگی 

2810