2777
2789
عنوان

همکلاسیم شوهرش رو عمو صدا میکنه

121 بازدید | 8 پست

یه همکلاسی دارم

۵ ساله ازدواج کرده

شوهرش در واقع پسرعموی باباشه و ۱۰ سال ازش بزرگتره 

قبل از ازدواج از بچگی بهش میگفته عمو

حالا پنج ساله ازدواج کردن

الانم حامله ست

هنوز به شوهرش میگه عمو😁🚶‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

اه اه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با شوهرم دعوا  میکردم میگفت ببین داداش من یا پدر من نمیدونم فازم چی بود🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

منم یکی و میشناسم به همسرش میگه پسر خاله 

یه بار داشتیم صحبت میکردیم از همسرش، هی میگفت اره پسر خاله این طور، پسر خاله اون طور.. به خودم اومدم وسط بحث دیدم منم دارم به شوهر اون میگم پسر خاله🤣.. دیگه من شوهرشو به اسم پسر خاله میشناسم فقط.. مثلا میگم به پسر خاله سلام برسون یا پسر خاله خوبه؟ در حالی که من هیچ نسبتی با شوهرش ندارم 😅

من با شوهرم دعوا میکردم میگفت ببین داداش من یا پدر من نمیدونم فازم چی بود🤣🤣🤣🤣🤣

وای🤣🤣🤣🤣

حالا من چون ۷ سال از شوهرم کوچکترم 

توی دعوا شوهرم بهم میگه ببین بچه جون😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
وای🤣🤣🤣🤣حالا من چون ۷ سال از شوهرم کوچکترم توی دعوا شوهرم بهم میگه ببین بچه جون😂

شما فاصله سنتون زیاده ولی من  سه سال کوچکتر 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕