نازدونناز مدیر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1881 عنوان چجوری وقتی با شوهر قهر میکنین میرین آشتی | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست مقصر هم خودتون باشین یعنی شما دعوا شروع کنین با غر زدن یه دعواي تیل وشدید بشه همشم بخاطر کارای خانواده شموندم چجوری آشتی کنم باهاش. دلم از دست خانواده ش خونه دیروز | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازدونناز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1881 یه چیزی تو عصبانیت گفته...به دل نگیر گلمباهاش خوب باشی مثل پروانه دورت میگردهمیتونی تکی مشاوره بری خ ... اره میتونم
خاتون1320 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 81 کآش میداد همین تو دعوا شوهرم بهم گفت لیاقت نداری آدم نیستی خدا بهت بچه نمیده همشون یکین میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️
نازدونناز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1881 حتما برو کمکت میکنهیه جای خوب پول دستم بیاد میرم حتما
kga عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 4752 دقیقا این واسع من جواب میداد آخریه منظورم یا بزور میگفتم باید صورتت طرف من باشع دیگع جواب میداد ول ... چرا چ فایده
طلاسبز عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 3608 چرا چ فایده دیگع جدا زندگی میکنیم زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 446 برو بغلش کن تموم میشه دعواتون، ماهم الان مثلا قهریم ولی حرف میزنیم😐 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نازدونناز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1881 برو بغلش کن تموم میشه دعواتون، ماهم الان مثلا قهریم ولی حرف میزنیم😐 اونم رفت غذا گرفت برام ولی حرف نمیزنه بعدم گرفت خوابیدحس میکنم دیگه زده شده ازم دوسم نداره
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 446 اونم رفت غذا گرفت برام ولی حرف نمیزنه بعدم گرفت خوابیدحس میکنم دیگه زده شده ازم دوسم نداره نه اونجوری نگو قهر طولانی نکنید ب خانواده نکشونید از خانوادش ناراحت میشی سر شوهرت خالی نکن سعی کن خودت حلش کنی دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
طلاسبز عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 3608 یعنی طلاق ن طلاق ون زندگی داستانش طولانی هست زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕
نازدونناز مدیر استارتر عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1881 نه اونجوری نگو قهر طولانی نکنید ب خانواده نکشونید از خانوادش ناراحت میشی سر شوهرت خالی نکن سعی کن خو ... بدی من همبنه اصلا بلد نیستم ناز کنم همه دعواها حق با منع ولی ایقد بد میگم ک آخر مقصر من میشم
kga عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 4752 اونم رفت غذا گرفت برام ولی حرف نمیزنه بعدم گرفت خوابیدحس میکنم دیگه زده شده ازم دوسم نداره اینطور نگو
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 446 بدی من همبنه اصلا بلد نیستم ناز کنم همه دعواها حق با منع ولی ایقد بد میگم ک آخر مقصر من میشم اشتباه میکنی من اصلا با خانوادش بحثم بشه ب شوهرم نمیگم حتی با خانوادش قهرم کنم نمیگم بهش قاطی زندگیم نمیکنم دعواهامون سر خودمونه اونم درحد سرسنگینی حوصله هیچی ندارم مخصوصا بچم ناراحت میشه دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔