2777
2789
عنوان

کدوم حس ششم یا فاال براتون درست درومده حرفاش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 128 پست
گلم میشه برا منم بگی رابطه من با همسرم به آشتی ختم میشه یا طلاق و کی برمیگردع

گلم یکاری بگم بکن ، ایشون الان تو اوج خوشی هستن و هیچ دغدغه ای ندارن به حرف خانوادت گوش کن و بچه رو بده به باباش نترس چیزی نمیشه ، میدونم خیلی سخته برات اما الان تو بچه رو هم اوردی پیش خودت نه توی مریضیش نه حال بدش پدرش نیست چرا؟ چون داره به عشق و حال و رفیق بازیش میرسه و نه خرجی براش دارین و نه مسولیتی ، پسرتو بده به پدرش و بگو من شرایط نگهداری ندارم و خودتم برو باشگاه و برو بیرون به روحیه ات برس و نزار ببازی ضعیف نباش، اون نمیتونه بچه رو نگه داره و میاد سراغت روز به روز خوشگلتر شو تا ببینه در نبودش تو زیباتر میشی و بیاد سمتت با یه بچه خودتو درگیر کردی حرف خانوادت از یه طرف اذیتهای بچه از یه طرف حرف فامیل از یه طرف هیشکی هم درکت نمیکنه و میگن تو مقصری تو اینکارو کردی قوی باش بچه اش رو بده به خودش 

یه زن نمیتونه پسر بزرگ کنه توی این جامعه نمیتونه پابه پای بچه شب بره دنبالش اما پسرا از پدرشون میترسن پس عاقل باش و احساساتی نباش 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

پشمام داره میریزه خیلی درست بودتوروخدا رفتی تاپیکامو خوندی؟مجید حسش بهم چیه؟من کی ازدواج میکنم .؟ با ...

نه عزیزم تاپیکات فک نکنم اینقدر راجب خودت گفته باشی شایدم گفتی نه نخوندم اما ه عنوان تاپیکا نگا میکنم تا تجسم بکنم شخصیت و ظاهرتو 

مجید یکی تو ذهنم هس پسری با موهای حالتدار مشکی و قد متوسط ب بلند و سبزه نمیدونم اونه یا ن ولی با اینجور شخصی احتمالا ازدواج کنی هرچند یه حسع 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم یکاری بگم بکن ، ایشون الان تو اوج خوشی هستن و هیچ دغدغه ای ندارن به حرف خانوادت گوش کن و بچه رو ...

گلم حرفت درسته چهل روز بچه دست پدرش بود اما از من نه خبری گرفت و نه برای اهمیتی داشتم بچه رو پدر و مادر همسرم نگه داشتن و خودشم دنبال خوش گذررونی بود ...بچه هم آسیب روحی زیادی دیده بود هم جسمانی من سر اون قانونی بچه رو از خانواده شوهرم گرفتم چون نمیزاشتن بچه رو ببینم و حتی چند باری که رفتم ببینمش نمیزاشتن بغلش کنم 

گلم یکاری بگم بکن ، ایشون الان تو اوج خوشی هستن و هیچ دغدغه ای ندارن به حرف خانوادت گوش کن و بچه رو ...

اصلا نمی‌دونم چ اتفاقی قراره بیوفته  بچه که پیشش بود درخواست طلاق داد و کلا خیالش راحت بود که بچه ای هم نگه‌نمیداره‌اما من سر این که پسرم آسیب روحی دیده بود و افسرده شده بود رفتم گرفتمش هفته اولی که آوردمش چند بار بردمش دکتر درسته سخته همه چیز ولی من امید داشتم که‌برمیگرده

گلم حرفت درسته چهل روز بچه دست پدرش بود اما از من نه خبری گرفت و نه برای اهمیتی داشتم بچه رو پدر و م ...

میدونم بخدا همش برای اینکه تو مهریه خواستی ازشون یا نفقه خواستی  میخان اذیتت کنن کاش بچه رو نمیگرفتی ، شوهرتم ناراحته برا این وضعیت اما اونقدر کثافت های هرزه زیادن که فعلا سرش گرمه  و فکر میکنه طلاق ب این راحتیه کاش بچه رو بدی و کلا برا دیدنش هم نری بمونه پیشت عادت کنه بخدا سخته بزرگش کنی در هر حالت اون بچه توه اما جوونیت رو داری از دست میدی و اعصاب و روح و روانتو داغون میکنی 

میدونم بخدا همش برای اینکه تو مهریه خواستی ازشون یا نفقه خواستی میخان اذیتت کنن کاش بچه رو نمیگرفتی ...

ببین عزیزم من در آخر اگه واقعا جدا بشیم بچه رو میدم به پدرش چون واقعا شرایط ندارم نگهش دارم ...بنظرت امکان نداره برگرده!اهل این کثافت کاری ها نبود نمی‌دونم الان چرا انقد سرد شده 

اصلا نمی‌دونم چ اتفاقی قراره بیوفته بچه که پیشش بود درخواست طلاق داد و کلا خیالش راحت بود که بچه ای ...

همسرت میدونه که تو خیلی دوستش داری و هر وقت بگه برگرد تو برمیگردی پیشش پس میگه بزار تا عید خوشیامو بکنم بعد که دادگاه گف برم بیارمش 

تو براش پیام برسون  که من خواستگار دارم و شرایط نگهداری از بچتم ندارم بیا توافقی تموم کنیم توی پیامک تو نگیا بگو یکی براش برسونه بزار بسوزه که اون برات مرده 

چجور موقع سرماخوردگی نوشابه خیلی میچسبه تو هم خودتو منع کن ازش تا بیشتر بیاد سمتت توی دسترس نباش پیام داد جوابشو دوسه روز نده ازت پرسید که شنیدم ازدواج میکنی ج نده در حسرت بزار برا یک جواب ازت برا دیدنت 

ببین عزیزم من در آخر اگه واقعا جدا بشیم بچه رو میدم به پدرش چون واقعا شرایط ندارم نگهش دارم ...بنظرت ...

خیانت جنسی نمیکنه اینو مطمعن باش دوستت هم داره اما نمیدونم براتون دعا گرفتن یا چیکار کردن که اینجوری دلسرد شده ، ان برمیگرده سمتت و میاد طلاق نمیگیرین اما تحریکش کن تا زودتر سر عقل بیاد ، شیرینی خامه ای خوشمزه هس اما هر روز بخوری عادی میشه حتی چندش  میشه پس محبتت رو خودت رو پیاماتو زنگتو همه چیتو ازش بگیر  مطمعن باش اون چکت میکنه حرصش بده 

میدونم بخدا همش برای اینکه تو مهریه خواستی ازشون یا نفقه خواستی میخان اذیتت کنن کاش بچه رو نمیگرفتی ...

عشقم منم میگی حس پیمان چیه خوشش میاد ازم؟کی پیشنهاد میده؟چرا نیومد

2810