دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
@990shaparak سلام عزیزم من چه زمانی حس می کنی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟در مورد حروف اس ...
ععع رایت جون تویی؟ پارسال فک کنم حرفیدیم من فکر میکردم تا الان رفتی سر خونه زندگیت که گلم امسال دیگ حتما یه خبری مطمعنم تگ میکنی میدی با یه کارمند ازدواج میکنی و خوبه نترس
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان
خسته نشو یکی پیداش میشه ک عوض این روزا دربیاد زمان رو نمیتونم بفهمم
سلام عزیزم من کی به عشقم میرسم؟
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان