2777
2789
عنوان

دیشب خاستکاریم بود حرفای مادر پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 48 پست
دوس پسر من فارسه من ترک. بهش گفتم ترکا رسم دارن کل جهاز با پسره اونم قبول کرده

واای😂😂😂🤣

خداییش خیلی باحالی دختر زرنگی خوشم اومد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر نگو عاشقیم، وقتی بی حرمتی بشه، عشق تبدیل به نفرت میشه!!!!

الان دااغه هیچی حالیش نیست. زبونم لال بعدا متوجه میشه توی چه هچلی افتاده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اینها معلومه نگاه بالا به پایین دارن. وقتی میری خاستگاری باید عزت و احترام بذاری به دختر که جواب مثبت بهت بده نه این حرفها رو بزنی. می‌دونم دوستش داری ولی ازدواج فرق داره، همه این چیزهای کوچیکی که تو همین چند ساعت دیدی بعد ازدواج بزرگ می‌شن.  اگه خواستی قبول کنی هم خیلی کوتاه نیا یک قدم شما یک قدم اونا.

اگه ازدواج کنی پسره میاد تهران یا تو باید بری تبریز؟

من کاری به مادره پسره ندارم میخاد دخالت کنه یانه ولی انصافا مردای ترک کاری و خانواده دوستن من مشهدم ...

ارعهه مردای تورک کارینو زن دوست بخصوص تبریزیا ک بشددت کاریو زن دوستن 

خیلی ب زناشون اهمیت میدن

ب نظرم دختر خودشو باید بالا ببره نباید بزاره پسر فک کنه خیلی عاشق پیشه هستو و بدون اون نمیتونه

من خودم ب این رسیدم

بخاطرش حاضر بودم از هر چیزی بگذرم 

ولی تهش چیشد ولم ورد

چون دل عاشقه هرچی عقل و منطق بگه رد میکنی نمیبینی نمیشنوی ولی سعی کن منطقی باشی تفاوت فرهنگی تفاوت سطح زندگی حتا اگ ب اندازه سرسوزن باشه مشکل سازه قشنگم تو دنیای امروزی هیچ چیز ثبات سابتی نداره خوب فکر کن با حقوق معمولی میشه کرایه خونه و هزاران خرید دیگ کرد؟بعد اون خانم ب پدر عزیزت ک پشتو پناه یه دختره با کنایه تیکه انداخته چطوری دلت میاد از الان بی احترامی کنن؟؟؟؟عزیژم حرفای همه رو خوب گوش بده با منطق برو جلو اون دل لامصبو محل ندش خواهشن مملکتو ببین ک میتونی تو این اوضاع ب خواستها و ارزوهات برسی؟استانه صبرت زیاده ک مادرشوهرتو تحمل کنی؟فرهنگا رو تحمل کنی؟؟؟

اینها معلومه نگاه بالا به پایین دارن. وقتی میری خاستگاری باید عزت و احترام بذاری به دختر که جواب مثب ...

من میرم تبریز 

من چ خاستکارای ک نداشتم و بخاطرش رد کردم و حرفی نزدم 

خدایا 😞

من میرم تبریز من چ خاستکارای ک نداشتم و بخاطرش رد کردم و حرفی نزدم خدایا 😞

چه اشتباه بزرگی کردی.‌اون وقت ایشون برای شما قدمی برنداشت. بعد از ازدواج ببین چطور  ۱۸۰درجه تغییر میکنه. من خودم با غیرهم زبون مزدوج شدم،صدبار فکر طلاق کردم ...فقط طفلی ۳قلوهام...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من میرم تبریز من چ خاستکارای ک نداشتم و بخاطرش رد کردم و حرفی نزدم خدایا 😞

الان بگو 

مهریه ک ۶۰ تا شد من بخاطرت کوتاه اومدم

توام بخاطر من کوتاه بیا نمیشه ک با خانوادم لج کنم

بعدم اینارو قراره خونه خودت استفاده کنیم

اروم باهاش صحبت کن اگ قراره ادامه بدی

اگم ک ن دکمشو بزن خودتو راحت کن

2810