2777
2789

مثلا چند ماهگی گرفتید؟یکدفعه یا تدریجی؟من نگران خوابش هستم چون بشدت وابسته ست ونصف شبا چکار کنم از صدای گریه وجیغش😥اپارتمان وداشتن به بچه دگ که اونم بیدار بشه 🫣‌داستان دارم فکر کنم

تدریجی گرفتم آخرین مرتبه هم شب تولد دو سالگی بهش شیر دادم و تمامسخت بود ولی دیگه اینم یه مرحله از بز ...

من فقط موقع خواب بهش میدم بعنی خواب ظهر وخواب شب و نصف شب که عادت کرده وبیدار میشه شماهم موقع خواب میدادید؟چجوری تدریجی کم کردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط موقع خواب بهش میدم بعنی خواب ظهر وخواب شب و نصف شب که عادت کرده وبیدار میشه شماهم موقع خواب م ...

اتفاقا قدم اول شیر شب باید قطع بشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
واقعا خوب چکارش کنم؟

من در طول چند ماه هر بار شیر دهی رو کم کردم شب ها حسابی سیرش میکردم در طول روز بهانه می‌گرفت سرش رو به بازی گرم میکردم خوراکی های مختلف به خصوص از دنت و شیرموز و شیر توت فرنگی با نی خودش خوشش میومد لیوان جدید براش خریدم نی دار بود اینا حس مک زدن بچه رو راضی میکرد

رسوندم به روزی یه وعده شیر و میگم روز آخر قشنگ تولد ۲ سالگی بود که خورد و دیگه به خودم قول دادم پای هیچ جیغ جیغش کوتاه نیام که نیام

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم