2777
2789
عنوان

دوباره میخوام رانندگی کنم ولی

74 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۱۱سال پیش گواهینامه گرفتم تقریبا ۶سال پیش رانندگی شروع کردم ی سالی رانندگی کردم و واقعا دست فرمونم خوب بود هرکی میشن باهام میگفت ولی بعد ماشین فروختیم الان دوباره میخوام بشینم چون صبحها میرم سرکار اما خیلی ترسو شدم پارک دوبل ک ی دست میرفتم تو پارک میترسم دوروز نشستم شوهرممیخواد یاد بده اما داد میزنه بیشتر عصبی میشم اما دلم میخواد دوباره بتونم بشینم

اشکال نداره. بزار شوهرت یادت بده.. 

من با فحش و داد زدن راننده شدم. 

خیلی فحش خوردم. 

حق داشت شوهرم، شب بود میخواستم بلوار دور بزنم. خاموش کردم. یک کامیون با سرعت داشت می اومد. فقط خدا کمک کرد.. 

اشکال نداره. بزار شوهرت یادت بده.. من با فحش و داد زدن راننده شدم. خیلی فحش خوردم. حق داشت شوهرم، شب ...

آخه اون دفعه ک داد و بیداد میکرد واقعا اوستا شدم اما الان هم ماشین بزرگ برام با پراید خیلی راحت تر بودم الان پژو هم اعصاب داد ندادم میگم ول کن پس اما دلم نمیخواد بی عرضه باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.