2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضی از بنده هاش انقدر عذاب و درد میده

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
عدالتی وجود نداره ..تو هر موقعیتی هستی فقط باید سعی کنی براش راه حل پیدا کنی و پیش بری ..خدا هم در ک ...

خیلی سعی میکنم اما وقتی همه درا به روت بسته باش نمیتونی بری جلو انگار افتادی تو یه چاه که هیچ راه فراری نداری 

اگه تاپیکی دیدی که از محتواش خوشت نیومد یا خلاف عقیده تو بود لطفا عقده هاتو تو اون تاپیک خالی نکن اون تاپیک برای درد و دل یا حل یه مشکل زده شده لازم نیست بری خوشمزه بازی در بیاری گلم میتونی در نهایت احترام اون تاپیک ترک کنی اره عزیزم اینجوری خودتم آرامش داری باور کن 😊مامانم بهم یاد داده همیشه خوبی کنم و مهربون باشم اما اگه بخوای واس من کرم بریزی اونوقت نشونت میدم از عمم چی یاد گرفتم اره عشقم الآنم بده ۶۶۶😌😘 خدایا میدونم که از این به بعد فقط خوشبختی در انتظار خودم و خانوادمه ...پس شکرت خدا جونم 🤍✨میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم منم تو اون سن یه اتفاق بد برام افتاد الانم هنوزم که هنوزه همه جا چوب سادگیمو خوردم ...یهجو ...

منم همین فکر میکنم اینهمه عذاب نمیتونه تاوان گناهان من باش 😞💔

اگه تاپیکی دیدی که از محتواش خوشت نیومد یا خلاف عقیده تو بود لطفا عقده هاتو تو اون تاپیک خالی نکن اون تاپیک برای درد و دل یا حل یه مشکل زده شده لازم نیست بری خوشمزه بازی در بیاری گلم میتونی در نهایت احترام اون تاپیک ترک کنی اره عزیزم اینجوری خودتم آرامش داری باور کن 😊مامانم بهم یاد داده همیشه خوبی کنم و مهربون باشم اما اگه بخوای واس من کرم بریزی اونوقت نشونت میدم از عمم چی یاد گرفتم اره عشقم الآنم بده ۶۶۶😌😘 خدایا میدونم که از این به بعد فقط خوشبختی در انتظار خودم و خانوادمه ...پس شکرت خدا جونم 🤍✨میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم🙂❤️

دنیا همینه ، هرکی توی دنیا یه جور امتحان میشه تا رشد کنه . ظاهر بقیه رو نبین ، من خودم همیشه چهره ی ...

این برای ما صدق می‌کنه که هر چقدر درد داشته باشیم ظاهرمون حفظ میکنیم الان هیچکس نمیدونه من دارم چی میکشم همه دوستام فک میکنن خوشحال و خوشبختم اما من آدمای بدی دیدم که چقدر واقعا خوشبختن چه زندگی هایی که نابود نکردن چه ابرو هایی که نبردن به همسرشان خیانت کردن اما خوش و خرم زندگی می‌کنن هیچیشون نشده درد فقط برا ماست شاید خدا هم از این آدما می‌ترسه که کارشون نداره 

این برای ما صدق می‌کنه که هر چقدر درد داشته باشیم ظاهرمون حفظ میکنیم الان هیچکس نمیدونه من دارم چی م ...

اینجاست که گسترده بودن نگرش به کارمون میاد، اینکه دنیا و زندگی رو محدود به همین دنیا نبینیم.و دیدمون وسیعتر از همین‌چند روز دنیای فانی باشه.

اونجور آدمها در این حدی که شما میگین معمولا عاقبت به خیر نمیشن، مگه اینکه قلبا توبه کرده باشن و خدا بخشیده باشه و ما خبر نداشته باشیم.

عزیزم مگه‌میشه خدا از ساخته ی دست خودش بترسه ؟ اونم خدایی که هرجاتو دنیا نگاه کنی عظمتشو میبینی ، جنگل یه جور ، دریا یه جور، بیابون یه جور، آسمون یه جور ...به نظرت این وجود با این قدرت از یه انسان که توی این عظمت آفرینش گم و ناچیزه میترسه؟

خدا یه قانون دیگه هم داره ، اینکه به کسانی که خیلی فساد میکنن و ظلم‌میکنن فرصت میده تا راهی که در پیش گرفتنو و انتخاب کردن و با سرعت طی کنن تا با شتاب بیشتری برن قعر جهنم

راضیم به رضای تو

وقتی ما تحت فشاریم یادمون میره بعضی وقتها فشار از ذغال الماس میسازه

ببین وقتی تو بچت رو دوست داری خیلی براش سخت گیری میکنی چون دوستش داری‌تحت فشار‌میذاریش که خوب درس بخونه ، چون‌میدونی دو سال بعد قراره نتیجه اینهمه سخت گیریها و تحت فشار بودنها رو ببینه 

راضیم به رضای تو