2777
2789
عنوان

داستان تلخ مرگ داداشم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 110 پست
لطفاً دیگه از این دست تاپیک ها نزنین.واسه چی باید داستان مرگ یه نفر رو بخونیم؟ این چندمین تاپیکیه که ...

خب نیا بخون چرا نمک میپاشی رو زخم

این بنده خدا که همون اول گفت هرکی میخواد نخونه میخوام درد و دل کنم

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
لطفاً دیگه از این دست تاپیک ها نزنین.واسه چی باید داستان مرگ یه نفر رو بخونیم؟ این چندمین تاپیکیه که ...

واا خب حساسی نیا داخل

چیکار به بقیه داری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تایپیکتو خوندم خیلی دلم گرفت برادر من سکته قلبی کرد دوروز قبل مرگش امد تو حیاطمون منو صدا زد م ...

الهی بمیرم خدارحمتش کنه

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

پس چطور اون اوایل که اومده بودم نی نی سایت و داشتم درمورد فوت زنداداش حامله‌م میگفتم , همه گفتن به ف ...

تو از کجا میدونی این بنده خدا هم جز همون قضاوت کننده ها بوده

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
میگم شاید دعوا کرده بود؟

دوربینا چک شده بود عزیزم🥲سر خیابونه سرکارش خورده بود زمین

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

هیچوقت خودم و نمیبخشمکاش اون شب بیشتر اصرار میکردم برا شام خوردنش شاید میفهمیدم و میبردمش دکتر

عزیزم خدا صبر بده بهت 

روحشون قرین رحمت و آرامش الهی باشه 

شما ذره ای تقصیر نداری ، اتفاقیه که افتاده 

اصلا خودت رو مقصر ندون 

برات خیرات بده 

قرآن بخون 

انشاالله جاشون تو بهشته 

پس چطور اون اوایل که اومده بودم نی نی سایت و داشتم درمورد فوت زنداداش حامله‌م میگفتم , همه گفتن به ف ...

مجبور نیستی هر چی سرت اومده رو روی بقیه هم  پیاده کنی😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم منم به درد تو مبتلام. خدا رحمت کنه داداش های نازنین مونو

خدارحمتشون کنه🖤

عزیزم خدا صبر بده بهت روحشون قرین رحمت و آرامش الهی باشه شما ذره ای تقصیر نداری ، اتفاقیه که افتاده ...

قربونت برم🖤

خدا به دلت صبر زینبی بده خدا بیامورزش روحشون قرین رحمت و مغفرت الهی

🖤🖤

2810