2777
2789
عنوان

اگه خواستگار خوب رو

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 42 پست
یعنی همه انقد سختِ براشون، بعضیا و شاید اکثرا تو سن کمتر و خیلی راحت و سبک ازدواج میکنن، نمیدونم مشک ...

نمیدونم واقعا

ما یه روانشناس اومد دانشگاهمون میگفت جنس عشق تو سن بیشتر از ۲۶ سال با عشق دوتا نوجوون عاشق فرق میکنه

واقعا هم بد نمیگفت

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
یعنی اینکه به دل و خوب باشه، جز گزینه ها نیس؟ 🙂

نمیدونم‌‌....شاید نتونی پیدا کنی

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه هیچی م نشه، احساس میکنم این حسرت به دلم میمونه تا همیشه... ولی خب تضمینی م نیس که با رد کردنش، ح ...

ببین قطعا یه نفرهمه چیزو باهم نداره ولی اینکه طرفتو دوس داشته باشی باعث میشه کم‌نیاری تو سختیا و به واسطه اون دوس داشتنه خیلی چیزارو تحمل میکنی

نمیدونم واقعاما یه روانشناس اومد دانشگاهمون میگفت جنس عشق تو سن بیشتر از ۲۶ سال با عشق دوتا نوجوون ع ...

شاید م...، شاید چون همه چی و تو سن خودش تجربه نکردیم، ازش گذر نکردیم و رو دلمون مونده... 🤔

همه این حرفاتون و من قبول دارم و فقط این برام سواله، حکمت اومدن همچین آدمایی تو زندگی مون چیه، انقد ...

ببین من دقیقا باهمچین موردی بودم واسه همین اصلا توصیه نمیکنم 

ببین اولش که اومد میگفتم این همون چیزیه که تو همیشه میخواستی باتوجه به معیارام 

بعد یه مدت میدیدم خدایا من هیچ ذوقی برا دیدنش ندارم یا واقعا تو حضوری و ..اصلا نمیتونستم خوب باهاش ارتباط بگیرم بعد اونم خیییلی ادم خوبی بود و باهام خوب رفتار میکردواقعا 

میگفتم بعدا همه چی اوکی میشه یه جا بعد سه سال به خودم اومدم یه حرفاییو ازش شنیدم باخودم گفتم دیگه چه دلیلی برا موندن تو این رابطه داری و تمومش کردم.

دو روز دیگه زندگی هزارتا بالاپایین داره اگه دوست داشتن زیاد نباشه نه میتونی بی پولیشو‌تحمل کنی نه دعواباهاشو به این فکر کن دو روز دیگه اگه این ادم تو دعواس دیگه بالاخره یه سری حرفایی که نبایدو بت بزنه باز دوس داری باهاش زندگی کنی؟

ببین قطعا یه نفرهمه چیزو باهم نداره ولی اینکه طرفتو دوس داشته باشی باعث میشه کم‌نیاری تو سختیا و به ...

به نظر منم دوست داشتن از موارد مهم و اولویت و موثرِ... . ولی خب مطمئن نیستم از انتخاب بین عقل و احساس و اینکه حتما بتونی کسی و پیدا کنی که هم دوسش داشته باشی و هم خوب و مورد پسند ت باشه، ممکنه پیش نیاد 

البته که نسخه نمبپیچم‌و بگم همه اینجورین ولی برای من اینجوری بود به شمام توصیه میکنم حتما با به روانشناس خوب مشورت کنین چون ماخیلی چیزارو نمیدونیم 

اینجوری حسرتی براتون نمیمونه

باخودت روراس باش و ببین چی از زندگیت میخوای دقیقا

من از آدمای حساس و ناسازگار م تقریبا، زندگی و سخت میگیرم و راحت کنار نمیام، با این اوصاف احساس میکنم چون ذاتا این مدلی م دیگه باید شرایط م تقریبا اوکی باشه کاملا، شرایط بیرونی م، چون درونی ضعیف م، حالا نمیدونم کدوم شرایط برام بهتره 

من از آدمای حساس و ناسازگار م تقریبا، زندگی و سخت میگیرم و راحت کنار نمیام، با این اوصاف احساس میکنم ...

حتما حتما بایه مشاوره خوب صحبت کن و مشورت بگیر

چون صحبت یه عمر زندگی و روح و روانتونه و از طرفی مسئولیت یه ادم دیگه ام هست خدایی نکرده اگه هیچوقت دوسش نداشته باشین تا اخرعمر فرصت خوشبختیو از یه ادم دیگه ام گرفتین