2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خیلی با تربیت بودن . مثلا یکشون گفت تو با این قیافه تخمیت چه به این دخترا .

قیافه ت مگه چجوریه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب چون اونا تحقیر کردن بجا اینکه ناراحت بشی لذت میبری اونا غلط کردن شما چرا باور کردی

اره اوایل ناراحت میشدم . چون از نظر خودم خوب بودم.  همینطور گذشت و نظرات منفی و تحقیرها زیاد شد.  دیگه برام ثابت شده. . شاید 30 تا دختر تا حالا تحقیرم کردن .

ولی خیلی با تربیت بودن . مثلا یکشون گفت تو با این قیافه تخمیت چه به این دخترا .

من بجای تو بهم بخورد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اره اوایل ناراحت میشدم . چون از نظر خودم خوب بودم. همینطور گذشت و نظرات منفی و تحقیرها زیاد شد. دی ...

😔😔😔

نمیدونم . ی جوریه ک دخترا تحقیر میکنن

والا تو هم بی زبونی 

میگفتی منم مثه شما 

این همه بزک دوزک میکردم از شما داف تر میشدم 

نمیدونم . ی جوریه ک دخترا تحقیر میکنن

عکس رونالدو قبل پول دار شدن هست 

میگن هیچ کس زشت نیس 

فقط کافیه پولدار باشی به خودت برسی

مهم نیست . ولی دوس دارم تحقیر بشم . ی زن اینجا نیست منو تحقیر کنه؟ اینجا ک همشون مردا رو تحقیر میکنن

ولی حتما به یه روانشناس بالینی مراجعه کن

والا تو هم بی زبونی میگفتی منم مثه شما این همه بزک دوزک میکردم از شما داف تر میشدم

نه خوب واقعیته . ما در این دنیا دو مفهموم زشتی و زیبایی رو داریم. ینی ی سری افراد زیبا هستن ی سری واقعا زشت

نه خوب واقعیته . ما در این دنیا دو مفهموم زشتی و زیبایی رو داریم. ینی ی سری افراد زیبا هستن ی سری وا ...

هر چی هستی در آفرینش خودت نقشی نداشتی  

آدمها باید به دستاورد هاشون افتخار کنن 

2810