2777
2789
والا نمیدونم کاش ی سر ب تاپیکای قبلم بزنی میقهمی ک من تاالان هیچ کاریشون نکردم ازاول همین بودن

خب دیگه پس کلا بد طینت هستن و بدجنس کاریشون نمیشه کرد، برو خداتو شکر کن همسرت باهات خوبه، بعضی زنای اینجا هم مادرشوهرشوم بده و هم شوهرشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چی اوکی هست اشکال ندارع ولی شوهرت باید معمولی باهاشون رفتار میکرد یا کمی سنگین تر که متوجه بشنبه ...

اتفاقا شوهرم دیشب زنگ زد بهش گف خیلی ناراحت بود ولی امروز ک مادرشو دید ب کل فرانوش کرده بود

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
خب دیگه پس کلا بد طینت هستن و بدجنس کاریشون نمیشه کرد، برو خداتو شکر کن همسرت باهات خوبه، بعضی زنای ...

منم جزو اونام عزیزم شوهرمم خوب نیس😥😓

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

من جات بودم ادبشون میکردم .

مگه مادر دختر گناه کرده که جور نوشو تنهایی بکشه .حالم از یسری مادرشوهرا بهم میخوره .مثل ننه شوهر من که فقط زحمتشون با ماست .بقیه موارد مامانم باید نوشو نگه داره من برم سر کار 

به بقیه جاری هات هم همین مبلغ کادو داده بودن؟

اره فک کنم دقیق نمیدونم اونو

من جات بودم ادبشون میکردم .مگه مادر دختر گناه کرده که جور نوشو تنهایی بکشه .حالم از یسری مادرشوهرا ب ...

جالب اونجاس بچه که از اب و گل در اومد و بزرگ شد خودشونو صاحبش میدونن و میگن بچه مال طرف پدریه😑🙂

عزیزم از حرف زدنت حس میکنم خوشبختی بیخیال مادرشوهر اگه شوهرت اهل خیانت نیست این چیزای سطحی رو برای خودت درد نکن تازه شوهرت اذعان کرده که محل نمیزاره مادرش ؛ مادرشوهر دخترخالمم اصلا بیمارستان نرفته وقتی میخواستن برن خونش زنگ زدن دخترش گفته خوابه!

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

2810