2777
2789
عنوان

ماه سی روزه من ماه قبل سیو پنج تا شیفت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 188 پست

مادر من برای پزشکش مربا میبرد شکلات میبرد هر چی در توانش بود برای تشکر انجام میداد اینارو میگم این خانم فکر نکنه همه مثل خودشن ما کم کاری دیدیم ما سر بی‌خیالی یه سری عزیز از دست دادیم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
سطح سوادم که با مدارک و جایگاهم ثابت شده ولی مطمئن باش حتی به عنوان کف شورم استخدامت نمیکنم اگه ببین ...

خیر سواد با مدرک یکی نیست حتی اینم نمیدونی

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پست های من همه هست هیچ مشکلیم ندارن میخوام روتو سیاه تر کنم

قضاوت رو بذاریم واسه هرکس که اومد خوند

حتی اگه تونسته باشم یکی دو نفر از اون بیسواد هایی که خودشون رو تو لباس پرستاری جا زدن ولی اخلاقشو ندارن به مردم نشون داده باشم توی این تاپیک به هدفم رسیدم

به خدا می‌سپارمت دوست عزیز و به قول خودت مدیر بیمارستان محترم.دیگه جوابتو نمیدم

ولی من که از بیرون داشتم دعواتونو میخوندم به نظرم اومد شما دارید مغرضانه حرف میزنید نه اون خانم

من حرف دل خیلی هارو زدم جواب هاشونم دیدم 

سالانه هزارتا دکتر جوازشون باطل میشع و دادگاه برگزار میشه تمامی کادر درمان بیمه مسئولیتن خواهرتون از ...

اونا دیگه خیلی خیلی اشباهات محرز کردن و زیر ابشون رو زدن و خیلی کمم پیش میاد وگرنه بین مردم بشین هزاران هزار نفر میان از اشتباهات پزشکی میگن هیچکسم پاسخگو نیست

تو برنانه ی زندگی پس از زندگی خانومی میگفت شوهرش با حال نسبتا خوب رفته بعد از تصادف بردنش بیمارستان انقد بد رسیدگی کردن ک مرد

شما چون خودت پرستاری ابدا نمیخوای قانع بشی پس منو ریپ نکن

خیلیم غیر منطقی هستی 

برهوردتم با بیمار مشخصه چقد عصبی بی ملاحظه ای 

ریپ بزنی نمیخونم برای خودت داری مینویسی

در ضمن خواهرمم ناظر دارویی بود و با تمام بخش ها در ارتباط بود نه به پرستار بی اعصاب غیر منطقی بد برخورد مث تو

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
حتی تو تاپیک هاشونم برای پول منالن کاش واقعا کار میکردن آدم زورش نمیومد می‌خوان برای فیس و افاده کرد ...

دقیقا همینس ک میگی 

ادم جرات نداره باهاشون حرف بطنه انقد ک عصبین

من ترجیح میدم برم خصوصی چون جرات ندارن مث استارتر انقد عصبی و بد برخورد باشن

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
دقیقا همینس ک میگی ادم جرات نداره باهاشون حرف بطنه انقد ک عصبینمن ترجیح میدم برم خصوصی چون جرات ندار ...

به نظر منم خصوصی خوبه ولی صد حیف که من دیر فهمیدم😔