2777
2789
عنوان

به زنداداشم پیام دادم حالشو گرفتم خسته شدیم از دسش

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 114 پست
ببین حق داری ماهم میریم خونه مادرشوهرم جمع میشیم چهارشنبه ها قشنگ بیچاره تا دو روز میسابونه

یعنی شمام جیزای ک بهم ریختینو جمع نمی‌کنین ک مادرشوهرتون تا دوروز درگیره بعد رفتنه شما؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم پامو دیگه خونه ی مادرشوهر نمیذاشتم .احترام میذاری میری خونشون آخرم بت بی احترامی میکنن .چرا ...

به نظرم نه کار ایشون درست بوده نه اسی،عروس  اومده خونرو بهم ریخته بهتر بود مرتب کنه بعد بره،اسی هم نباید پیام میداد می‌تونست بعداً بگه بچه ها اونجا رو بهم ریختن همشو تمیز کردم باز مامان تو شرایط بدی هست باید بیشتر حواسمون بهش باشه 

حاصل لذت پسرش .مادربزرگ چرا تحمل کنه!

😂😂😂😂

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
جای زن داداشت بودم دیگه نه خودم نه بچه هام سمت خونتون نمیاومدیم حالا اون یه غلطی کرده شاید از دستش ا ...

کلا همینه . فقط امروز نبود میاد ریخت و پاش میکنه جمع نمیکنه میره

کلا عادتشه . خواهرام میان باید سریع بیاد چون تو ی ساختمونیم . نمیزاره بیچاره ها ی ذره با مامانم تنها ...

این چرا برعکسه ؟

عروسای دیگه دعا دعا می کنن مهمون میاد مادرشوهر صداشون نکنه 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
تو اگه عمه خوبی بودی اون بچه هارو دوست داشتی واسه یه ذره کار خونه قیامت نمیکردی

تو کلا داری اشتبا میزنی

مامانشون شلغم تشریف داره که ریخت وپاش بچه هاشو جمع نکنه؟یا فلجی چیزیه؟

جای زن داداشت بودم دیگه نه خودم نه بچه هام سمت خونتون نمیاومدیم حالا اون یه غلطی کرده شاید از دستش ا ...

اره عمدی نبوده دست هم نداشته جمع کنه 

فلج مادرزاد بوده 

البته فلج عقلی

یجور میگن بچه هاش شلوغ کردنانگار بچه هاشو از خونه باباش آورده بود خب نوه خودشونه دیگهمن بچم شیطونی م ...

هرکسی توی خونه خودش آرامش میخواد دلیل نمیشه چون مادر شوهر و عمه هستن بیان برینن ب زندگیشون و برن

نرو عزیزم کسی که اینجوری میاد نیاد بهتره ، از دستش افتاده؟ اوکی پا میشد جمع و جور میکرد تمیز میکرد سر اخر هم میگفت شرمنده اینطوری شده

من هم عروسم هم خواهرشوهر 

والا عروسامون میان خونمون انگار خونه خودشون هست 

میریزن اخرش هم جمع میکنن خودشون‌

البته که هر دفعه خواهرات میان از رو مهربونیشه ولی انگار شما دوست ندارید باهش صمیمی باشید و شمشیر رو از رو بستین 

طرف بیشعوری نیاد راحتترناینا خواب بودن اومده چکار؟؟؟ خونه خودش بتمرگه اومده گند زده رفته بز هم میره ...

چی بگم خب شاید بچش ریخته اونم ندیده 

کلا تو این شرایط درستش این بود عروس کنار مادرشوهر می‌بود کاراشو انجام میداد 

2810