2777
2789
من

خب خداروشکر یه ۱۳ ۱۴ تایی پیدا شدن مثه من 

همه ش میگفتم خدایا من چه ساده ام😐😂البته ارایش میکنماا خیلیم زیاد😅

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجام پر جنس مخالفه مگ نیست فلان میگ من فقط کرم میزنم من فقط ابرو بر میدارم

داری یچی میگی فقط گفته باشی، اونا جواب سوال اون کاربرو دادن که پرسیده بود جواب سوال دادن پیک می بودنه؟؟ 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
خب خداروشکر یه ۱۳ ۱۴ تایی پیدا شدن مثه من همه ش میگفتم خدایا من چه ساده ام😐😂البته ارایش میکنماا خی ...

آرایش هم نمی کنم 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

خیییلی نازی عزیزم عکس دیگه هم داری بزاری؟ زاویه فکت با اینکه گفتی عمل نیست خیلی جذابه و شیکه 😍

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

من تازه ی کیستم بین ابروهام بود رفتم عمل کردم ی خط بخیه ام افتاده بین ابروهام🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😐😐🤣🤣تو دیگ خیلی بد شانسی

ترمیم کننده بزن اگ هنوز جاش زخمه

اگرم قهوه ایی شده ضدلک استفاده کن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
2810