2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم مهمون اومده طبقه بالامونن‌ خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
از همون اول یجور برخورد کردن که مامانبزرگم دیگهخودش بهشون نمیگه😂 میگه اگه خودشون پرسیدنیا خودشون خو ...

آره واقعا 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
پدر و مادر ها این چیزارو محبت میبینننرو فردا هم بگو خسته بودم خوابم برده بوده

باور کن گفتم میخوابم

قبل اینکه بره میوه بخره صدام زد گفت‌، موقع ای ام که برگشت دوباره گفت‌ بعد الان دوباره پیام‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن گفتم میخوابمقبل اینکه بره میوه بخره صدام زد گفت‌، موقع ای ام که برگشت دوباره گفت‌ بعد الان د ...

چند بار توجه نکنی کم کم یاد میگیرن 

زمان میبره اما درست میشه

سعی کن هر بار یک دلیل بیاری

مثلا سر دردم خوابم مریضم کار دارم 

و روی حرفت بمون نرو بعد دیگه نمیگن

یجا بودن همین مشکلاتم داره ادم اختیار خودشم نداره بیخیال گوشیتو بزار رو حالت هواپیما بشین فیلم ببین ...

🥺🥺🥺

خدا میدونه اوایل که تصمیم گرفته بودن بیان طبقه بالامون‌ چقد ذوق میکردم‌ الان شیش ماه میگذره واقعا اعصابم بهم ریخته 

درسته بی احترامی نکردن ولی آدم گاهی نمیخواد گاهی حوصله نداره همیشه گوش به حرفشونم مگه

مثلا دیشب با شوهرم شام خونشون بودیم گفتن بیایین رفتیم‌

بنظرت بعدا پدرشوهرم دیدتم‌ اگه گفت چرا نیومدی‌ چی بگم

عزیزم تو باید یجوری بهشون بفهمونی که هربار که مهمون میاد نباید توهم باشی یجوری حرف بزن مثلاً پشت سر اون مهمون که خوشت نمیاد ازش مثلاً بعدش بگو برعکس از فلانی که اومدنی خوشم میاد خودم میام باهاشون راحتم 

نباید از اول اون حریمی که هست شکسته بشهکار شوهرت اشتباهه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چند باری با شوهرم حرف زدم معذرت خواهی کرد گفت باشه ‌.

بعد رفته بود گفته بود زنم دوس نداره خونتون غذا بخورم

مادرشوهرم بهم‌ گفت هنگ کردم

جدن؟ چجوری رفتار کردن کاش تو زنداییت‌ بودی راهنمای‌ میگرفتم🥲😂

مهمترین چیز اینه که شوهرت خیلی همکاری کنه

داییای من اگه زنشون بگه بمیر میمیرن😂🤦🏻‍♀️

زنداییم که همیشه میپبچوند و بالا نمیرفت

آخرشم خود داییم گفت دیگه بهش زنگ نزنین

هروقت خودمون صلاح بدونیم میایم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
🥺🥺🥺خدا میدونه اوایل که تصمیم گرفته بودن بیان طبقه بالامون‌ چقد ذوق میکردم‌ الان شیش ماه میگذره وا ...

منم یهفته قبل عروسیم خانواده شوهرم امده طبقه پایین خونه از همون اولشم زاضی نبودم کلی بی احترامی تموم حد و مرزا از بین رفت اصلا خسته کنندس  من بعد ۴ سال امدم بیرون واقعا مغزم دیگه نمیکشید مادرشوهرم ی مهمون میومد ۲۰۰ بار زنگ میزد نمیشد از در میومد بابا خب خودم دیدم دیگه لازم باشه صلاح بدونم خودم میام  هر همه چیمون خبر داشتن کلی توقع داشتن  الان راحتم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم یهفته قبل عروسیم خانواده شوهرم امده طبقه پایین خونه از همون اولشم زاضی نبودم کلی بی احترامی تموم ...

خداروشکر راحت شدی .

منم  عروسی کردم یکسالونیم‌  خونمون یجا دیگه بود بعد اومدیم اینور‌. خدا میدونه چقد راحت بودم اونور اصلا آسایش بودم‌

خداروشکر راحت شدی .منم عروسی کردم یکسالونیم‌ خونمون یجا دیگه بود بعد اومدیم اینور‌. خدا میدونه چقد ...

نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی راضیش کن  جدا بشین تازه بعد بچه دار شدن مشکلات چند برابر میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2810