2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نیاز نیست حتما بری. 

ایت الله بهجت گفتن حرف ما از دهان خارج میشه قبل رسیدن به گوشمون میرسه به گوش امام زمان جانمون. 

عزیزم من برای اقا نامه مینویسم. و میندازم به آب. 

سرچ کن عریضه نوشتن برای امام زمان. و اون قسمت که گفته شده حرفاتو بنویس بنداز به اب روان. 

یه آرامشی میده

داییم وزن داییم خادمن وماهم همش ماهی یه بار حداقل میریم

اگه رفتی برام دعا کن بگو ستاره چندین ساله تو دهه محرم و دهه فاطمیه نوکری مادرت فاطمه زهرا و جدت امام حسین و عموت اباالفضل رو کرده حالا مزدش رو میخاد اونم شفای بیماری اش خانواده اش مجبورش می کنن کار کنه اما اون از پس این کار بر نمیاد از پس هیچ کاری بر نمیاد همه اش خرابکاری می کنه و همه پشت سرش حرف میزنن بگو ستاره از کار افتاده شده و یه خانواده سنگدل و بی رحم داره که اونو با بیماری اش به حال خودش رها کردن بگو به حق نوکری در خونه مادرت شفاش رو بده دشمنانش شاد شدن ...‌ 

اگه رفتی برام دعا کن بگو ستاره چندین ساله تو دهه محرم و دهه فاطمیه نوکری مادرت فاطمه زهرا و جدت امام ...

عزیزم امام زمانت به مکانی وابسته نیس فقط کافیه لبات رو تکون بدی خود اقا جوابت رو میده هر شب با وضو ۵دقیقه قبل خوابت رو به قبله به ایست مثل فرزندی که داره با پدرش درد ودل میکنه تمام نشکلاتت رو بگو 

بگو اقا مثلا امروز گلس گوشیم شکست سر مادرم داد زدم فلان کار کردم به یکی کمک کرده اینار بگو بعدش دراخر بگو دوست دارم تا ۴۰شب این کار رو بکن اگر با اخلاص بگی حتما تا ۱۴شب یا کمی بعدش جوابت رو نیده مطمئن باش خودمم نتیجه گرفتم شب ۱۶ جوابم رو داد

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اگه رفتی برام دعا کن بگو ستاره چندین ساله تو دهه محرم و دهه فاطمیه نوکری مادرت فاطمه زهرا و جدت امام ...

اینی که گفتم دستور العمل یه عارفه

عزیزم امام زمانت به مکانی وابسته نیس فقط کافیه لبات رو تکون بدی خود اقا جوابت رو میده هر شب با وضو ۵ ...

اره عزیزم سه هفته اس دارم میگم دو دقیقه یک دقیقه حاجاتم رو میگم و یک دقیقه بعد به امام میگم دوست دارم بیشتر از قدرت ،پول ،خانواده و .... همین حالا هم اثرات داشته  

اره عزیزم سه هفته اس دارم میگم دو دقیقه یک دقیقه حاجاتم رو میگم و یک دقیقه بعد به امام میگم دوست دار ...

خب وقتس اثراتش رو دیدی نگران چی هستی