2777
2789
عنوان

چرا بدبختی فقط مال نی نی سایتی هاس

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 25 پست
همون شوهرای خوش تیپ و آرومی که بیرون میبینی اکثرا همین شوهرای نی نی سایتی هستن که از درون داغونن

اطراف خودم و تو فامیل واقعا ندیدم

مثلا یکی میگفت شوهرش نمیزاره بره بازار😳

اجازه نداره تنها بره بیرون و اینجور چیزای عجیب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
هرکی رفتار شوهر من و تو جمع می بینند واقعا واقعا حسرت میخوره به این ادب و احترام متانت اما عوضی اشغا ...

دقیقا شوهر من محبوبه جمع لفظ قلم ولی تو خونه زندگیو ب من زهر کرده

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما فامیلمون اصن دشمن نیسیم خیلی راحت و دوستیم.برا همین میدونم چقدر خپشبختن فقط من بدبختم

بعضی جاها مشکل کمتره بعضی جاها بیشتر مثلا خودم فامیل مادریم خیلی روتینه زندگیشون

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
همون شوهرای خوش تیپ و آرومی که بیرون میبینی اکثرا همین شوهرای نی نی سایتی هستن که از درون داغونن

اره دقیقا مثه شوهر من ک هیچکس باور نمیکنه ک این آدم بد باشه 

ب قول تو خوشتیپ و پولداره همه آرزوشونه زنش باشن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اطراف خودم و تو فامیل واقعا ندیدممثلا یکی میگفت شوهرش نمیزاره بره بازار😳اجازه نداره تنها بره بیرون ...

هست تو ندیدی

منم یکی از فامیلامون فکر میکردم همه چیشون اوکی

اما دیگه پیر شده بودن که با چشم خودم دیدم خانوم اجازه نداره جلو ماشین بشینه حتی اگه جلو خالی باشه! و‌ فهمیدم یه عمر همینجوری بودن من نمیدونستم

پروفایل عکس خودم نیست
والا خبر نداری😂کاری به اینکه میگی خوشبختند ندارم ایشالله شادی از خونشون نرهمنظورم اینه که هیچ کس شم ...

چرا ما فامیلی خیلی صمیمی هستیم کوچکترین مشکلمونو بهم میگیم برا همین خبر دارم مشکلات بقیه چقدر پیش پا افتادست و چقدر خوشن هر روز سفر و مهمونی و شادی ما هم هر روز گریه اه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

[QUOTE=361507291]چرا ما فامیلی خیلی صمیمی هستیم کوچکترین مشکلمونو بهم میگیم برا همین خبر دارم مشکلات بقیه چقدر پیش پا ...[/QUOTE

دیگه وقتی خودتون میگید لابد خبر دارید اما من اینو در مورد فقط آدمای خیلی تاریک به هم قبول دارم، از تظر من بعیده آدم چیزای خصوصیش برای همه ی افراد فامیل علنی کنه 

امیدوارم شما هم اگه مشکلی دارید برطرف بشه و خنده رو لبتون باشه🥰

هست تو ندیدیمنم یکی از فامیلامون فکر میکردم همه چیشون اوکیاما دیگه پیر شده بودن که با چشم خودم دیدم ...

چی بگم والا

خانومای فامیل ما اکثرشون سفر مجردی میرن

دانشگاه و سرکار میرن. همش بیرون و تفریحن

آدمی که محدود باشه اینطوری نمیتونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
چی بگم والاخانومای فامیل ما اکثرشون سفر مجردی میرندانشگاه و سرکار میرن. همش بیرون و تفریحنآدمی که مح ...

حالا خوشبختی هم فقط اجازه بیرون رفتن نیست که

زندگی هر کس پر از چالش و بالا و پایینه

مثلا من خودم بچم سقط شد هیچکس هم نفهمید حتی نزدیکترینام

پروفایل عکس خودم نیست
حالا خوشبختی هم فقط اجازه بیرون رفتن نیست کهزندگی هر کس پر از چالش و بالا و پایینهمثلا من خودم بچم س ...

منظورم شوهرای عجیب نی‌نی سایتی بود

که همچین چیزایی رو اطرافم ندیدم

آدمی که با بیرون رفتن زنش مشکل داشته باشه و ...