2777
2789

خیلی خستم دلم میخواد برم یه جای خلوت جیغغغغغ بزنم خدا لعنتش کنه تا همین چند وقت پیش نون شب نداشتیم اوضاع زیر صفر و همش قرض میکردم بعد چند روزیه میره سرکار به جای اینکه بدهیش بده یاخوراک خوب برا بچه بخره رفته 3و پونصد برا خودش نیم بوت و کاپشن و پافر خریده درحالی که من شلوارام میدوزم میپوشم وقتی هم بهش میگم میگه اووو تو فقط اهل کندنی حالم ازش به هم میخوره اشغال بچه ها میگن میوه میخوایم میگه واجب نیست خیلی خستم کرده همش همینجوریه وقتی نداره از گشنگی میمیریم مجبوریم تحمل کنیم وقتی هم داره اندازه بخور نمیر میاره و فقط به خودش میرسه به من که میرسه یا نداره یا پلش نمیاد خرج کنه بخدا قسم یه لباس ابرومندانه ندارم حتی خونگی همش رنگ و رو رفته دمپاییم بزور باهاش راه نیرم یه کفش درست حسابی ندارم از دعوا و بحث و همه جی خسته شدم هیچ جوره بهم توجه نمیکنه به هیچکدوم از خواسته هام کاش بابام ادم بود میتونستم یه مدت برم از این خرابشده بلکه ادم بشه

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا شو مستقل شو روانی میشی تو این زندگی

نمیتونم بچه هام ول کنم یه بار خواستم جدا شم ازم گرفتشون و طفلکامودن زیر دست این اون مسئولیت پذیر نیست که دلم قرصشون باشه بهم نمیدتشون

شوهرا همش آشغالن آشغال

بیا برادراش و داماداش ببین عین چی جون میکنن همش برا زن و بچه هاشون بخدا جاریام عین ملکه زندگی میکنن  بعد منو ببین هیعی خدایا کو عدالتت

جدا شو مستقل شو روانی میشی تو این زندگی

روانی شدم بخدا تو این سن الزایمر گرفتم افسردگی گرفتم هزار کوفت و زهرمار خدا لعنتش کنه

بیا برادراش و داماداش ببین عین چی جون میکنن همش برا زن و بچه هاشون بخدا جاریام عین ملکه زندگی میکنن ...

از سردرد دارم میمیرم مثل گاو خوابیده کافره بخدا پا نمیشه حداقل یکبار اون سیب زمینی رو هم بزنه  ایشالا به زمین گرم بشینن

بمیرم برات اسی خیلی ناراحت شدم بعد حالا من غمیگین بودم بخاطر قدم خیلی دلم گرفت... 

ولی تو خیلی سخت میگذره برات امیدوارم همه چی درست بشه... 

لبت همیشه خندون باشه❤

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
بمیرم برات اسی خیلی ناراحت شدم بعد حالا من غمیگین بودم بخاطر قدم خیلی دلم گرفت... ولی تو خیلی سخت می ...

قربونت خدا نکنه تنت سلامت انشالله