2777
2789
عنوان

کاربر همتا 3316 مرده و به همه در خواست دوستی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست
اینجا رو هم متاسفانه با محیطی که ازش دراومدن اشتباه میگیرن و وقتی نظری خلاف میلشون می‌شنون شروع میکن ...

یه سری حرف هایی توی خصوصی به بنده زدن وقتی درباره جاریم صحبت کردم در تاپیک 

یه فحش هایی دادن که اینجا نگم بهتره🤗

انشالله مشکلات سایت حل بشه و یه عده با شعور بمونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کردم مُرده بازم به همه درخواست میده😐😐😐💀😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

@niniyar_5    

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
یه سری حرف هایی توی خصوصی به بنده زدن وقتی درباره جاریم صحبت کردم در تاپیک یه فحش هایی دادن که اینجا ...

کاش حداقل سطح ادب و اخلاقشونو یه جا مینوشتن یه عده که بنده خدا ها همیشه پریودن انقد بی اعصاب و بی ادب...🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

تهدید میکنه که چتا تو میزارم آبروت بره اگر تعلیقم کنی

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

درهرصورت درخواست ممنوعه

بله ۱۰۰ درصد 

ولی باید یک محیطی فراهم بشه مردان محدود تر بشن🙏

اینجا مخصوص بانوان و کمک آموزشی هست

جدیدا والا من جرعت نمیکنم توی تاپیک های جنسی نظر بدم سریع چند تا درخواست از اقایان میاد😅

تهدید میکنه که چتا تو میزارم آبروت بره اگر تعلیقم کنی

تگش کن بیشرف و نی نیار بندازتش بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

@همتاز3316‍ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40