2777
2789

من ۲۱سالمه،شرایط ازدواج ندارم یه روزایی انقددددد حالم بد میشه😐🙂🥲اصن مردمو میبینم هم سنو سالامو دلم نمیخواد تنها باشم ،اهل دوس پسر اینام نیستم،و خانوادمم حساسن ،اصن نمیشه ،ازدواجم حالا حالاها نمیشه، باید تمرکزم کلا رو درسم باش فعلا هم اینکه خانوادم کلا زیر ۲۸ سال اصلا اجازه نمیدن

نزدیک پریود بدترم میشم،

یعنی هرپسرییییی ببینم حالم بد میشه که چرا مجردم🥲😐

حالا از لحاظ جنسی اذیت نمیشماااا کلا اونقد گرم نیسم ،

اما روانی حالم بده ،دلم میخواد یکی برام گل‌بخره باهام حرف بزنه ،مهم باشم براش🥲چیکار کنم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه همه راهها رو بستی ازدواج نه دوست شدن نه خوب با یکی دورادور آشنا شو

من سه ساله پیراپزشکی اوردم فقط بخاطرپزشکی موندم امسالو میترسم خراب کنم

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
سعی یه سرکار پیدا کنی و با رفیقای دخترت بیشتر باش

رفیقی ندارم،

پشت کنکورم ،یه رفیق دارم اونم سال ۵ پزشکیه اصن دوهفته یبار بنده خدا وقت داره یکم حرف بزنیم

عزیزم ما متاهلیمم یه روزایی انقدر حالمون بد میشه که حد نداره مجرد میبینیم دوس داریم گریه کنیم . حال ...

دلم حرف زدن میخواد ،محبت میخواد

رفیقی ندارم،پشت کنکورم ،یه رفیق دارم اونم سال ۵ پزشکیه اصن دوهفته یبار بنده خدا وقت داره یکم حرف بزن ...

فقط باید بری سرکار و وارد اجتماع بشی ...اگه شهر بزرگ باشه کار زیاده برای خانما

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳