2777
2789
عنوان

جدا خدا هدفش از این کارا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 42 پست
دزد از اشناهاتون نیست ؟اخه دزد کتابای تورو میخواد چکار کسی باهاتون دشمنی نداره؟

نمیدونم والا 

همونو بگو اونم رفرنس به درد هیشکی جز هم رشته هام نمیخوره

هعیی نمیدونم یعنی انقدر بیکار که بیاد تو مهمونی جلو در صاحب خونه بزنه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده نمیدونستم اگه تو ماشین بزارم میاد دزد میزنهگذاشتم تو صندوق عقب اومدم دیدم نیست

بیاییم اشتباهاتمونو گردن خدا نندازیم

شما باید ماشین رو جای درست بزارید و محکم کاری کنی خواهر 

بنده یه موتور پا بلند خریدم 

با اینکه خودم بزززور سوار میشم با اینکه قدم بلنده همسرم وادارم میکنه دو متر هم دور بشیم قفلش کنم

در صورتی که اون موتور رو بدی به دزد اصلا نمییییتونه سوااار بشه چه برسه بدزده

🧔اقا هستم
نمیدونم والا همونو بگو اونم رفرنس به درد هیشکی جز هم رشته هام نمیخورههعیی نمیدونم یعنی انقدر بیکار ک ...

اگه دشمنی داشته باشه اره 

دزد معمولی کتاب و پرت میکنه اونور اصلا نمیبره کتاب  گندرو باخودش کجا ببره 

بیاییم اشتباهاتمونو گردن خدا نندازیمشما باید ماشین رو جای درست بزارید و محکم کاری کنی خواهر بنده یه ...

والا ماعم دزدگیر داشته ماشین قفل فرمون داشته.... اصلا دزدگیر صدا نداده انقدر ماهر بوده یارو حتی قفل صندوق عقب یه اسیب هم ندیده😐

ببخشید خدا عقل داده ها 

دیگه وقتی ازش استفاده نمیکنید‌ گردن خدا نندازید ماشین ما رو هم دوبار دزد زد بار سوم یاد  گرفتیم چیزی توش نزاریم هرجند باید همون بار اول عبرت می‌شد و امنیت ماشین و حفظ کنیم قرار نیست هر اتفاقی ب خاطر نادانی و غفلت خودمون میفته گردن خدا بندازیم

والا عجیبه،حالا دفعه اول پیش میادولی دفعه دوم عجیبه این همه خرید و وسیله چرا عقب ماشینه بعدم درد کتا ...

چون که داشتسم از شهرستان میومدیم خونمون بعد مهمونی دعوت شدیم مجبور شدیم مستقیم بریم مهمونی دیکه وساسیلارو گذاشتیم صندوق عقب بمونه

بعد این ازخدا بیخبر اومده دوتا کوله که وسایل من بوده رو برده لپتاپ رث نبرده اصلا این برام عجیبه😐😐

والا ماعم دزدگیر داشته ماشین قفل فرمون داشته.... اصلا دزدگیر صدا نداده انقدر ماهر بوده یارو حتی قفل ...

خب به اقات بگو جای سنسور ها رو عوض کنه،روغن کاری کنه احتمالا پراید بوده وگرنه ماشینای دیگه به این راحتی نمیشه ذزد زد

🧔اقا هستم
خب به اقات بگو جای سنسور ها رو عوض کنه،روغن کاری کنه احتمالا پراید بوده وگرنه ماشینای دیگه به این را ...

اره باید ببریم ببینیم چش شده

نه هایما بود این دومیه اولی هم که کامل خالی کردن پژو پارس

2810