2777
2789
عنوان

از رنگ بارونیم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 189 پست
🤣🤣🤣🤣منم موندم چه غلطی کنم بنظرت کاپشن صورتی پررنگ با بوت اسپرت صورتی کمرنگ قشنگ میشه؟یا کتونی سف ...

آره با کاپشن صورتی با بوت صورتی که خیلییی دخملونه و پینترستی میشه ولی اگه محیط بیرون زیاد میری سفید بپوش باهاش مکمل تره

آره بخدا خواهر 🤣🤣

آره با کاپشن صورتی با بوت صورتی که خیلییی دخملونه و پینترستی میشه ولی اگه محیط بیرون زیاد میری سفید ...

عه خب پس سفید میپوشم مرسی♥️

بعد میگم من چرا خواستگار ندارم

خب بچگونه میپوشی میبینن رشد عقلی نداشتی نمیان🤣

.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣منم موندم چه غلطی کنم بنظرت کاپشن صورتی پررنگ با بوت اسپرت صورتی کمرنگ قشنگ میشه؟یا کتونی سف ...

وای چقد درکت میکنمم🤣🤣ببین منم ی بوت مشکلی ازین هزار بندا دارم که فقط میشه جاهای داف بپوشم 🤣🤣یکی دیگه هست که باشنه داره و تق تق می‌کنه و همچنان میگم کاش بازم باشه کمهههه 🤣🤣

وای چقد درکت میکنمم🤣🤣ببین منم ی بوت مشکلی ازین هزار بندا دارم که فقط میشه جاهای داف بپوشم 🤣🤣یکی ...

وایییییییی منم دلم از این بوتایی که گفتی میخواد 

بعد از یه طرفم دلم استایل خانومانه پولداری میخواد 

از اینا که از قیافه بوت دلار میچکه پاشنه خوشگل دارن

جیبم خیلی شرمنده ی من شده بیچاره

کاش یه جاکفشی پر بوت داشتم

.

عه خب پس سفید میپوشم مرسی♥️بعد میگم من چرا خواستگار ندارمخب بچگونه میپوشی میبینن رشد عقلی نداشتی نمی ...

🤣🤣🤣🤣لعنتییی

نه عشقم هر کس آدمشو پیدا می‌کنه یکی هم میاد که گوگولی بودنتو دوست داره و اینجوری پسندشه😌😍

وایییییییی منم دلم از این بوتایی که گفتی میخواد بعد از یه طرفم دلم استایل خانومانه پولداری میخواد از ...

وای نگو دهنم آب افتاددددددد عررر منمممم 

ببین کفش و کیف خیلییی خوبه کلا لباس محشره هرچی بیشتر بهتر😍😌🤣🥹🤌🏼

🤣🤣🤣🤣لعنتییینه عشقم هر کس آدمشو پیدا می‌کنه یکی هم میاد که گوگولی بودنتو دوست داره و اینجوری پسند ...

اره متاسفانه یه گوگولی بی پول تو کفمه که نمیدونم بزنم تو سرم که پول نداره یا شاد باشم که گوگولیه🤣🤣🤣

.

وای نگو دهنم آب افتاددددددد عررر منمممم ببین کفش و کیف خیلییی خوبه کلا لباس محشره هرچی بیشتر بهتر😍� ...

کاش خداقل نزدیک بودیم شریکی میخریدیم استفاده میکردیم🤣🤣🤣

انشاالله شوهر پولدار گیرمون بیاد 

.

🤣🤣🤣وای عزیزدلممم نه بابا خوش باش چه میشه کرد

عاخه این  که تا اخر عمرم قرار نیست یه کمد لباس گرون داشته باشم اذیتم میکنه🤣🤣حالا نقدم دیوانه نیستم ولی کاش یکی بیاد حداقل سطح زندگیمون برابر باشه نه که پایینتر باشه

.

قزوین🤣🤣🤣🤣شیخ عرب تا چهارتا نگیره وا نمیده کهحالا یکی باشه دستش به دهنش برسه من راضیم

یا خدا🤣🤣خواهر مراقبت کنننن🤣🤣

نه بابا شیخ شوخی کردم واقن شیخ برا زندگی نیس🤣دقیقاا یکی که دوست داشته باشه و اوضاعش خوب بلشه

2810