2777
2789
عنوان

ب خانواده شوهرم چی بگم می‌خوام دماغمو عمل کنم لطفا همه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست
خب بعد بهم میگن وا چرا بما نگفتی

بگو عمل خاصی نبود که بهتون بگم گفتم بیخودی نگرانتون نکنم بعدشم اگه چیزی گفتن میتونی قیافه حق به جانب بگیری و بگی من میخواستم نگران و اذیت نشین این جای تشکرتونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا اسی تو که بگی و نگی حرف دارن واسه گفتن چرا انقد برات مهمه بنظر من ک نگو ولی اگه انقد برات مهمه بگو عمل دارم هرچی ام گفتن لبخند بزن هیچی نگو

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
خب بعد ک گفتن مگ ما غریبت بودیم چی بگم یا اگر گفتن چرا صبر نکردی خونت ساخته بشع

بگو یهویی شد

دکترتهم  تخفیف بلک فرایدی گذاشته بوده به خاطر همین الان انجام دادی 

مامانت هم بهت پولش رو داده 

حالا که اینقدر باید بهشون توضیح بدی با شوهرت هماهنگ کن بگو تو حموم افتادم دماغم شکست همونور رفتم دکتر گفت عمل کن 

من که اصلا بهشون نگفتم عمل کردم اونا هم اصلا نیومدن پیشم کلا راحت

ای بابا اسی تو که بگی و نگی حرف دارن واسه گفتن چرا انقد برات مهمه بنظر من ک نگو ولی اگه انقد برات مه ...

اره من اول گفتم میگم انحراف داشتم بعد گفتم حوصله ندارم بعدم من چجوری بحثشو بیارم وسط 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بگو عمل خاصی نبود که بهتون بگم گفتم بیخودی نگرانتون نکنم بعدشم اگه چیزی گفتن میتونی قیافه حق به جانب ...

بنظرت بگم زیبایی عمل کردم یا انحرافی پولیپی داشتم؟ زیبایی هم کردم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بنظرت بگم زیبایی عمل کردم یا انحرافی پولیپی داشتم؟ زیبایی هم کردم

بگو تو خواب اذیت میشدم سرما میخوردم مشکل داشتم بینیم همش کیپ میشد و پلیپ داشتم عمل کردم دکتر گفت حالا که عوارض بیهوشی داری پس زیبایی هم عمل کن 

اره من اول گفتم میگم انحراف داشتم بعد گفتم حوصله ندارم بعدم من چجوری بحثشو بیارم وسط

بگو شوهرت بگه بعد ک دیدنت ازت سوال کردن دلیلی که میخای رو بیار

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
وای منم دقیقا تو این شرایطمداریم خونه می‌سازیم.منم میخوام عمل کنمالبته من میخوام وایسم بریم خونمون ب ...

من میخواستم صبر کنم بعد خونمون اما گفتم اون موقع قیمتش خیلی زیاد میشه بهتره الان عمل کنم اره منم میگم کاش نمی‌فهمیدن حداقل هفته اول ک من دماغم گچ روشه و اینا نیان