2777
2789
عنوان

چه نفرینی بکنم بگیره ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 81 پست
آره واقعا حس خوب دادیممنونم که وقت گذاشتیخدا انقدررررر دلت رو شاد و تنت رو سلامت و آیندت رو درخشان ک ...

ممنونم بابت دعاهای قشنگت شرمنده ام کردی عزیزم هزار برابرش برگرده برا زندگی خودت مطمئنم که بچه ات فوق العاده میشه چون مادرش شمایی🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قربونت بشم میفهمم تو چه حالی هستی و چقدر سخته کاملا متوجهم خدا بهت صبر بده🥲 مطمئن باش خدا جوابشو میده قلبی که بشکنه خدا صداشو میشنوه، اگه میتونی برای ارامشت نماز شب بخون حتی شده نماز شفع و وتر رو بخون فقط ولی تو قنوت نماز وتر دعا کن از خدا بخواه ارامش بده بهت و شوهرتو ادم کنه🥲 

نمازشب واقعا ارامش میده به ادم

بخاطر قلب شکستت هم شده بخون یا نماز استغاثه به حضرت فاطمه بخون تو این ایام و از خانوم فاطمه بخواه تو سجده که کمکت کنه و شوهرت ادم شه 

مطمئنم بی جواب نمی مونه قلب شکستت فدات بشم😔💗

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
[QUOTE=361502173]چی بگم که خودمم هم دردتم😢

خدا به دلمون نگاه کنه

خیلی دلم‌شکسته

خیلییییی

میدونی چیه؟

همین آدم له له منو میزد.حالا میزنه تو گوشم.کاش بابام قلبش مریض نبود.کاش میتونستم برای شوهرم جبران کنم

چه بلائی سر خواهرش و خودش اومد؟

گلومو گرفت و زد تو گوشم.پدر و مادرمم فحش داد.گفتم الخی جز بچت،سر عزیزانت بیاد

چند وقت بعد زیر گلو و صورتش همونجایی کهدبه من سیلی زده بود قارچ پوستی گرفت و قرمز شد.

خواهرشم از مادرشوهرش کتک خورد و مادرشوهرش به پدرش فحش داده بود.

ممنونم بابت دعاهای قشنگت شرمنده ام کردی عزیزم هزار برابرش برگرده برا زندگی خودت مطمئنم که بچه ات فوق ...

من بی فکری کردم تو ازدواج

در طول زندگی مشترکم بی فکری کردم

مطمئنم‌شما عاقلی و خوشبخت و شاد خواهی بود.

بچم خیلی مظلومه که پدرش اون مرده و مادرش منه بی فکر🥲

من بی فکری کردم تو ازدواجدر طول زندگی مشترکم بی فکری کردممطمئنم‌شما عاقلی و خوشبخت و شاد خواهی بود.ب ...

عزیزم آدما قابلیت اشتباه کردن دارن تو هم مطمئنن ساده بودی و اونا اذیتت کردن وگرنه تو این وسط بیگناهی به خدا کا بچه ات هم امروز هم فردا خیلی خوشبخته که تو رو داره فدات شممم۰❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خدانکنه قشنگم.ممنونم ازت.خیلی خوبی.مراقب خوبیات باش.😘😇

شما هم جانم شما هم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥹🥹🥹🥹🥹

چرا اتفاقا زورم میرسه.یبار زدمش و بازم میتونم.نخواستم جلو بچم ادامه دار بشه

خب اشتباه میکنی

باید هروقت زدت دو برابر بزنیش تا دیگه ازین غلطا نکنه

کتک کاری بحثش با دعوا و هرچیز دیگه کلا جداست 

بچتم ببینه کتک میخوری و کاری نمیکنی بیشتر میترسه اگه ببینه توهم دفاع میکنی حداقل کمتر میترسه و ناراحت میشه یادم میگیره که کسی زدش اونم بزنه بعد اصلا بچه به کنار واقعا کتک چیزی نیست که بخوای ازش بگذری

فقططط کافیه یه بار بزنه تا عادت کنه یکسره بزنه

خودتو همینجوری قوی نگه دار بالاخره یه کاری باید بکنی کتکو کنار بزاره یا نه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
خب اشتباه میکنیباید هروقت زدت دو برابر بزنیش تا دیگه ازین غلطا نکنهکتک کاری بحثش با دعوا و هرچیز دیگ ...

بچم همینطوریشم ترسیده بود

پدری که شعور نداره تا ابد نداره.

مرد کثافتیه.

بد دهن بیشعور

بی لیاقته

بچم همینطوریشم ترسیده بودپدری که شعور نداره تا ابد نداره.مرد کثافتیه.بد دهن بیشعوربی لیاقته

باید بعضی موقع ها باهاش حرف بزنی بهش بگی اینجور موقع ها نترسه، اینجوری نه اینکه نترسه ولی ترسش کمتر میشه

و آره آدمی که واقعا بیشعوره و آدم نیست آدم بشو هم نیست فقط هرچی بیشتر بتونه زور بگه و بیشتر کوتاه بیای بدتر میشه هرچی کاری کرد جوابشو بدی شاید اون لحظه جو متشنج تر بشه ولی بعدش از عوضی بازی و بیشعوریاش کمتر میشه

منم تجربه همچین آدمیو داشتم هرچی بیشتر کوتاه بیای بدتره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
2810