2777
2789
عنوان

درسته که بیماری گناهان رو از بین میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 34 پست
افراد کافر هم اگر گناهانشون تواین دنیا با اون ۵حالت پاک نشد درجهنم پاک سازی میشنمگر اینکه طرف مثل شم ...

هیکوقت ازش بدی ندیدم خدا شاهده‌.. بنظرم بهترین بود بهترین آدم زندگیم هیچوقت هیچکس انقدر بهم خوبی نکرده بود، همیشه میگم فرستاده ‌ی خدا بود

نه امام سجاد علیه السلام تو صحیفه هم این موضوع را میگن 

خیلی قشنگه دعای امام سجاد به هنگام بیماری رابخون

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بندهاشو خیلی دوست داره گناهان بنده شو چند جا پاک میکنه تاراحت وارد بهشت بشه۱)ازمون وسختی تو دنیا ...

خیلی ناکام‌ رفت خیلی سختی کشید واقعا توی زندگی بیماری های زیادی داشت بخوام بگم راجب سختیاش واقعا زبونم بند میاد

هیکوقت ازش بدی ندیدم خدا شاهده‌.. بنظرم بهترین بود بهترین آدم زندگیم هیچوقت هیچکس انقدر بهم خوبی نکر ...

خب بلاخره درسته سالم زندگی کردن ولی بهدلیل عرم شناختشون نسبت به دین وخدا و..... ممکنه اون دنیا برای پاک شدنشون عذاب بکشن

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

خیلی ناکام‌ رفت خیلی سختی کشید واقعا توی زندگی بیماری های زیادی داشت بخوام بگم راجب سختیاش واقعا زبو ...

ان شاءالله چون خدا خیلی دوسش داش اینقدر بعد اینهمه سختی راحتش کرد 

تا همیشه..؟

بسته به گناهانش اگر با بیماری ها پاک شده باشه که هیچی اگرم نه باید در برزخ جهنمی عذاب بکشه خیلی نیاز داره براش خیرات خیلی بده مون دینشم اسلام نبوده درگمراهی بوده

براش چیکار کنم عذابش کمتر بشه

دینش چیبوده؟

براش قران بخون وهدیه بده بهش

صدقه بده هرچقدر شده 

اگر اهل نماز وروزه نبودهه اگر درتوانته پول بده به اندازه یک ماه یا هرچقدر دوست داری براش بخونن نماز وروزه خیلی مهمه

زیارت عاشورا صلوات خیلی مهمن برای عذاب قبر وبرزخ عالین 

صلوات خیلی براش بفرس

دینش چیبوده؟براش قران بخون وهدیه بده بهشصدقه بده هرچقدر شده اگر اهل نماز وروزه نبودهه اگر درتوانته پ ...

دین نداشتن ولی خانواده و .. مسیحی بودن

من خودم دارم تمام نماز هاش رو میخونم چون خودش نخونده بود و چون خودم روزه قضا دارم اول مال خودمو میگیرم بعد مال اونم میگیرم همش براش استغفار میکنم و قرآن میخونم صلوات میفرستم و با خدا همش میگم که ببخشه اون رو 

دین نداشتن ولی خانواده و .. مسیحی بودنمن خودم دارم تمام نماز هاش رو میخونم چون خودش نخونده بود و چون ...

خب کارش خیلی سخت میشه وقتی دینی نداشته 

کار خوبی میکنی ادامه بده 

بلاخره ۲۰ وچندی سال تو خواب غفلت بوده

فقط ۲۱ سالش بود‌..

اها خب ببین ایشون توسن ۱۴ سالگی به سن تکلیف رسیدن یعنی از ۱۴سالگی تا ۲۱ سالگی باید نماز وروزه وغیره رو به جامی اوردن چون دینی هم نداشتن باید خیلی براش خیرات از طریق صدقه وقران وگرفتن نماز وروزه و.... براش انجام بدی 

انشاءالله یهروزی بیادبه خوابت بگه راحتم کردی 

اها خب ببین ایشون توسن ۱۴ سالگی به سن تکلیف رسیدن یعنی از ۱۴سالگی تا ۲۱ سالگی باید نماز وروزه وغیره ...

نه‌ توی ۹ سالگی .. همش رو انجام میدم ولی برای روزه مشکل اینجاست نباید خودم روزه قصا داشته باشم که دارم‌، دلی خیرات خیلی در نظر دارم‌

انشالله انشالله تنها آرزومه بخدا‌

2810