13marilyn مدیر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 580 عنوان شام چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست من چیزی نذاشتم و چیزی هم میلم نیستباردارم و دلم غذای خونه ی خودمو نمیخوادغذای بیرونی هم دوس ندارمچی بخورم🥴 دیروز | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16255 میفهممقربونت جانم🫂 خوشوقتم رضوان جون منم پریسام ۲۳ و یک عدد آرمی دختر تو ی کاربری دگ نداشتی و ب شدت استقلالی بودی؟اولین کاربریته؟از این ب بد رفیقمی پریسا تو سایت🤤 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مخ_ردی۰۰ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 575 دختر تو ی کاربری دگ نداشتی و ب شدت استقلالی بودی؟اولین کاربریته؟از این ب بد رفیقمی پریسا تو سایت🤤 چرا خودمم بعد یک سال دوباره سایت اومدم واقعا؟ خیلی خوشحالم از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16255 چرا خودمم بعد یک سال دوباره سایت اومدم واقعا؟ خیلی خوشحالم خب حاجی میشناسمتقشنگ وایبی ک بم میدادی یادمهار بابا باعث افتخارمه رفیق •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مخ_ردی۰۰ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 575 خب حاجی میشناسمتقشنگ وایبی ک بم میدادی یادمهار بابا باعث افتخارمه رفیق باورم نمیشه😂 رفیقای قدیدمم فکر نکنم یادشون باشه منو بعد تو یادته چه وایبی میدادم؟منم همین طور🩵 از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16255 باورم نمیشه😂 رفیقای قدیدمم فکر نکنم یادشون باشه منو بعد تو یادته چه وایبی میدادم؟منم همین طور🩵 ار بابا یادمه تاپیکات استقلالی بودچنتا عکس پشت سرهم میذاشتی راجبشچن باری حرف زدیموایب ی دختر ب شدت فوتبالی پرانرژی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مخ_ردی۰۰ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 575 ار بابا یادمه تاپیکات استقلالی بودچنتا عکس پشت سرهم میذاشتی راجبشچن باری حرف زدیموایب ی دختر ب شدت ف ... آره دقیقا ...هی آره یادش بخیر از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16255 آره دقیقا ...هی آره یادش بخیر اسم کاربری قبلیت چی بود •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مخ_ردی۰۰ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 575 اسم کاربری قبلیت چی بود aiiiiiولی با اینم خیلی تاپیک فوتبالی داشتم خیلیارو حذف کردم از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم