2777
2789
میفهممقربونت جانم🫂 خوشوقتم رضوان جون منم پریسام ۲۳ و یک عدد آرمی

دختر تو ی کاربری دگ نداشتی و ب شدت استقلالی بودی؟

اولین کاربریته؟

از این ب بد رفیقمی پریسا تو سایت🤤

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دختر تو ی کاربری دگ نداشتی و ب شدت استقلالی بودی؟اولین کاربریته؟از این ب بد رفیقمی پریسا تو سایت🤤

چرا خودمم بعد یک سال دوباره سایت اومدم 

واقعا؟ خیلی خوشحالم

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خودمم بعد یک سال دوباره سایت اومدم واقعا؟ خیلی خوشحالم

خب حاجی میشناسمت

قشنگ وایبی ک بم میدادی یادمه

ار بابا باعث افتخارمه رفیق

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب حاجی میشناسمتقشنگ وایبی ک بم میدادی یادمهار بابا باعث افتخارمه رفیق

باورم نمیشه😂 

رفیقای قدیدمم فکر نکنم یادشون باشه منو بعد تو یادته 

چه وایبی میدادم؟

منم همین طور🩵

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

باورم نمیشه😂 رفیقای قدیدمم فکر نکنم یادشون باشه منو بعد تو یادته چه وایبی میدادم؟منم همین طور🩵

ار بابا یادمه تاپیکات استقلالی بود

چنتا عکس پشت سرهم میذاشتی راجبش

چن باری حرف زدیم

وایب ی دختر ب شدت فوتبالی پرانرژی 

آره دقیقا ...هی آره یادش بخیر

اسم کاربری قبلیت چی بود