2777
2789
عنوان

وزن دخترا درموردشون چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مجازید هر وزنی داشته باشید. اتفاقا وزن ایده آل اون قد 65, هست

عزیزم این استخون مچ دست من بیرون زده ۶۸ کیلوعم و فکر میکنم واقعا ۶۵ خیلی برای یک آدم با قد ۱۷۳ کم باشه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

عزیزم این استخون مچ دست من بیرون زده ۶۸ کیلوعم و فکر میکنم واقعا ۶۵ خیلی برای یک آدم با قد ۱۷۳ کم با ...

به نظر من خیلی هم خوبه. چاقی سنو میبره بالا

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
الان چندوقته قطعش کزدی؟ دیگه برگشت نداشت؟ آدرس پیشش بکنم میدی همه میگن خیلی لاغری رو اعصابمن

عزیزم البته که پیج شو میدم 

من اول یه قرص صورت خوردم چون صورتم لاغر بود صورتم خوشگل شد ولی اندامم هم چاق شد بعد قرص تثبیت رو همراه قرص بدن شروه کردم شبا تثبیت می خوردم وقت نهار قرص چاقی دو ماه قرص چاقی خوردم ماه آخر هم تثبیت خوردم جمعا یک بسته صورت و دو بسته اندام و دو تثبیت 😬😂

اینجوری منم آخرین راهم برای چاقی بود 

اینم پیجش andame_zibaaa

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

عزیزم البته که پیج شو میدم من اول یه قرص صورت خوردم چون صورتم لاغر بود صورتم خوشگل شد ولی اندامم هم ...

دیه باز گشت نداشتی بعداز قطعش؟ منم صورتم خیلی لاغره بنظرت خوب پر میکنه یا پوف بیخودی میده؟

دیه باز گشت نداشتی بعداز قطعش؟ منم صورتم خیلی لاغره بنظرت خوب پر میکنه یا پوف بیخودی میده؟

اگه بعدش تثبیت بخوری بازگشت نداره

اشتهارو خیلی زیاد می کنه چیزای مقوی بخور گوشت و آجیل و میوه و سیب زمینی 

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

اگه بعدش تثبیت بخوری بازگشت ندارهاشتهارو خیلی زیاد می کنه چیزای مقوی بخور گوشت و آجیل و میوه و سیب ز ...

مرسی عزیزم با حوصله جوابمو دادی فقط بجز اینستا جای دیگه م دارن ک بشه ازشون خرید کرد من اینستا ندارم

من ۵۷ م😄😂🙂‍↕️🙂‍↕️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

قبلا جز باربی ها بودم 

الان باردارم رفتم جز ملکه ها 😅😅😅 

موقع عقد فرشته بودم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2810