یاامامرضادستموبگیر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 63 عنوان مرکز ناباروری حضرت مریم کسی نتیجه گرفته 58 بازدید | 5 پست من تحت نظر مرکزم۳۸ سالمه دکتر دیگه بهم گفته برم ای وی افکسی تجربه داره توی این مرکز؟ من نمیدونم اینجا برم ای وی اف یا نرم دیروز | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرقروتسیاه عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 3193 مگه حضرت مریم نازا بوده؟؟؟؟ حضرت مریم که اصلا ازدواج نکرده بودهکاش اسم همسر زکریا را می زاشتن که بعد از سالها نازایی بچه دار شد و پسری به اسم یحیی دنیا آورداین چه سلیقه ی داغونیه تو انتخاب اسم مرکز نازایی
یاامامرضادستموبگیر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 63 عزیزم بیا مراکز ناباروری های یزد صد درصد جواب میگیری یعنی یزد بهتره؟ من مازندرانم مرکز ناباروری حضرت مریم میرمخیلی ناامیدمداغونمروز و شب ندارم دیگه
ثنابانو111 عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 5119 یعنی یزد بهتره؟ من مازندرانم مرکز ناباروری حضرت مریم میرمخیلی ناامیدمداغونمروز و شب ندارم دیگه بله همه جا میگن یادت نیست فیلمه که مهراوه شریفی نیا بچه نداشت بعد اخرسر چندقلو زایمان کرد همون جاهم گفت اومدیم یزد مرکز ناباروری خیلیا میان دکتراش هم خوبن خودم دکترم افسر سادات طباطبایی بود ببین اگه اینترنتی درمان میکنه حتما بذو اگه هم نکرد اومدی یزد بیا پیشش
یاامامرضادستموبگیر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 63 بله همه جا میگن یادت نیست فیلمه که مهراوه شریفی نیا بچه نداشت بعد اخرسر چندقلو زایمان کرد همون جاهم ... شما یزدین؟ادرش مطبش کجاست؟چند تا بچه دارین؟چند سالتونه؟