2777
2789
ولی آدم ممکنه دوباره عاشق بشه عشق ممکنه دوباره پیش بیاد طوری که بخاطر نرسیدن به نفرقبلی خداروشکر کنی

من الآن با یه فرد نسبتا معمولی در تعاملم‌. یه صحبت عادی و رسمی. ایشون شیش‌سال پیش وقتی نوزده‌ساله بودن اون علاقه‌مندی رو تجربه‌کردن‌.. و به من کاملا توضیح دادن گذشته‌شونو‌.. 

طول ارتباط‌شون با اون خانوم که دوسال هم بزرگتر از خودش بوده و سابقه‌ی جدایی داشته کلا یک‌ماه بوده.. در واقع اون خانوم ایشون و بازی داده بوده.

به صداقتش مطمئنم. گذشته‌‌ش رو می‌دونم و احترامی که بهم می‌ذاره رو دوست دارم. ولی همچنان بهش اطمینان ندارم..

همچنان دنبال یک‌نفرم که گذشته‌ش پاک باشه..

باید خانواده دار باشه. باید عرضه داشته باشه. باید شعور داشته باشه.
باید خاکی و اصیل باشه. باید دست و دلباز باشه.
باید هدفمند و کاری باشه. باید بالغ باشه. باید متعهد باشه.
باید ظاهر درست و مرتب داشته باشه.
این چیزا برام از پول مهم‌تره..

واقعا خودم بی‌حاشیه زندگی کردم و دارم درس می‌خونم تا شاغل بشم.

میبینی طرف هس با گذشته ای عاشق بوده حالا بقیه موارد هم چندان نامشخص نمیدونه چیکار کنه پیشنهاد میده نمیدونم چی بده جوابش ایا بخاطر هوس میخاد اصلا میتونه فکری بکنه در موردش یا ن . از یطرف اصلا نمیتونه قبول کنه خیلی سخته . کاش هر کس با فرد متناسب با خودش جور شه ازدواج کنه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میبینی طرف هس با گذشته ای عاشق بوده حالا بقیه موارد هم چندان نامشخص نمیدونه چیکار کنه پیشنهاد میده ن ...

من به این فکر می‌کنم که طرف شاید اصلا داره به آدم نزدیک می‌شه تا بخواد یه مرهمی بذاره رو رابطه‌ی قبلیش که شکست‌خورده!

من علاوه‌بر رابطه‌ی جنسی رو رابطه‌ی‌ عاطفی طرف هم حساسم..

من به این فکر می‌کنم که طرف شاید اصلا داره به آدم نزدیک می‌شه تا بخواد یه مرهمی بذاره رو رابطه‌ی قبل ...

هوم منم میگم قبلا کسیو نداشته باشه یا در حد صوری ن اینکه زیاد بخادش که سخته احساس رقابتی بهم دست میده . و یجور غیرتی میشم که نبایس قبل من کسیو دوست میداشت .

من الآن با یه فرد نسبتا معمولی در تعاملم‌. یه صحبت عادی و رسمی. ایشون شیش‌سال پیش وقتی نوزده‌ساله بو ...

بستگی ب خودت داره اگه نمیتونی کنار بیای بعدا اذیت میشی . باید این بحرانو برا خودت حل کنی بعد قبولش کنی اگه میخاییش اگه ک ن هیج .

ینی هرکسی قبل از اینکه بخاد یه رابطه جدی رو شردع کنه باید شرایط طرف مقابل رو تمام و کمال قبول کنه بدون اینکه بخاد بهش سرکوفت بزنه بعدا اگه نمیتونه که کنار بیاد همون بهتر قبولش نکنه هم برا اون بد نشه هم خودش اذیت شه .

پسری که عاشق نشده باشه رابطه ج هر طوریش رو نداشته باشه و خود ارضایی نداشته باشه خیلی کمه خانوم

مسئله‌م این نیست که پور.ن و خودارضایی نکرده باشه..

مسئله‌م‌ اینه که حتی اگر انجامشون داده، خویشتن‌داری کرده باشه و مدیریتش کرده باشه و معتاد هوس و غریزه‌ش نباشه..!

مثل من که نیاز دارم ولی کنترل و مدیریت می‌کنم و استحاله‌ی نیروی جنسی دارم!

2810