2777
2789
عنوان

بیاید بگید برم خونم یا نه شوهر مو ادب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
من تقصیر چی دارم این امروژ موند اونجا به من نگفت بمون باهم. بریم. خونه میدونستم جا نیست ک بخوام برگر ...

خب میگفتی میمونم باهم برگردیم

ماشین ندارید؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو با داداشت زود برگردی؟؟ اون بره سرکار؟؟؟ 😭😭😭😭متوجه نشدم نمیشم چرا

من با داداشم برم مراسم. اونم با داداشش بیاد بعد بخوان زود برکردن برن سر کار کلا اونحا برنامه چیز دیگه شد

حرف منم همینه چرا ی زنک. نزد الان ک. اومد خونه چرا نیمود دنبالم

خب چرا ماها یاد نمیگیریم باهم حرف بزنیم گفت گو کنیم مردها اغلب خنگن تا نگی از چی ناراحتی نمیفهمن برو‌خونه سرسنگین باش اگه ازت دلیل خواست قشنگ واضح بهش بگو تا متوجه باش خیلی محترمانه دلخوریت بگو

ببین خودت داری واسه زندگیت دردسر درست میکنی...اوله صحبتت گفتی که اومدین توو شهره خانواده‌ی تو خب این ینی همسرت بهت احترام گداشته و بخاطره تو اومده شهرتون حالا بگو از ته دل هم راضی نبوده.. ولی به هرحال اومده و پشت و پنهاش که خونواده‌ی خودش باشن رو ترک کرده حتی اگر در نظره تو هیچ کاری هم براش نکرده باشن یا کرده باشن... به جای بحث باید محبتت رو بیشتر کنی خودت رو بزار جای اون از عذای فامیلش برگشته تو حسی به اون شخص که فوت شده نداشتی ولی ممکنه برای همسرت عزیز بوده.. اینجور مواقع آدم دوست داره باهاش همدردی بشه تا اینکه بازخواست بشه.. اکثره مردها مثه ما زنها نمیتونن همزمان همه چیز رو در نظر بگیرن برای همین این قضیه‌های مشابه اتفاقی که برای تو پیش اومده دائما ممکنه پیش بیاد که از طرفه زن باید در موردش صبوری بشه.. چون به مرور این مشکل در مردها حل میشه... الانم بهش زنگ بزن به عنوانه مثال با محبت بگو همسرم عزیزم دیر وقته بیا دنبالم یه شامی هم خونه مادرت اینا باهم بخورین که بهش احترام هم گذاشته باشین بعدشم پاشید برید خونه‌ی خودتون و انگار نه انگار که چیزی شده هیچی رو وسط نکش ... بخدا از بس این اتفاقهای تو نی‌نی سایت رو میخونین زندگیاتونو پر استرس و بحث میکنین باور کن قبول دارم ایراد از همسرت بوده که باهات هماهنگ نکرده ولی خب اتفاقه بدی هم واست پیش نیومده..و همسرت هم قطعا میدونسته کلید نداری و میری پیشه خونواده خودت.. 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
2810