2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از لحاظ روحی می‌خوام الان برم بگردم اول ایران بعد دور دنیا بدون دغدغه و فکر به چیزی دوم برای مادرم طلا بخرم سوم برای بابام یه ماشین که نیازه همه اینا پوله پس اول پول بعد بقیه چیزا که مشکلاتمون حل بشه و بریم دور دور

از نظر روحی نیاز دارم بهم حسشو بگه از بلاتکلیفی در بیام🤕

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
از نظر روحی نیاز دارم بهم حسشو بگه از بلاتکلیفی در بیام🤕

خودتو اذیت نکن 

یه متن قشنگی بود ک میگف پسرا دختریو ک دوست داشته باشند بخاطرش دینشونم عوض میکنند

خودتو اذیت نکن یه متن قشنگی بود ک میگف پسرا دختریو ک دوست داشته باشند بخاطرش دینشونم عوض میکنند

اخه ما خیلی باهم نبودیم اولین بارمه عاشق شدم حسشو نمیدونم ننیدونم چی میشه نمیدونم اصلا دوسم داره یا نه نمیدونم....فقط امیداینه به خانوادم یه چیزی بگه حسشو.... دعام کن به صلاحم باشه جلو بیاد

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
اخه ما خیلی باهم نبودیم اولین بارمه عاشق شدم حسشو نمیدونم ننیدونم چی میشه نمیدونم اصلا دوسم داره یا ...

چند وقته با هم هستید

از خودش نپرسید هدفش چیه؟

تو این مدت نفهمیدی حسش بهت چیه؟

چند وقته با هم هستیداز خودش نپرسید هدفش چیه؟تو این مدت نفهمیدی حسش بهت چیه؟

خوشگلم اصلا اینجوری نبود😂😂من بی هوا عاشقش شدم زیاد باهم ارتباط نداریم به واسطه یه چیزی یه مدت پیش هم بودیم زیادم باهم حرف نمیزدیم یه چیزیایی شد که بی هوا دلم رفت الانم نمیدونم چی میشه امیدوارم بشه...

خوشگلم اصلا اینجوری نبود😂😂من بی هوا عاشقش شدم زیاد باهم ارتباط نداریم به واسطه یه چیزی یه مدت پیش ...

آها فکر کردم رابطه داری باهاش

بزار یه فاال تک نیت برات بگیرم گلم

2810