2777
2789
عنوان

بچه ها تو سی سالگی ب چ جایگاهی رسیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳۶ سالمه 

۳۰ سالگی درحال نوشتن رساله دکترا 

دو تا بچه

خونه و ماشین و دفتر کار مشترکا با همسر 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من در دوران بیست سالگی کم خیلی سختههه 

دانشگاه می‌خوام برم ولی نمیتونم همزمان با دانشگاه سرکارم برم و خرج دانشگاهمو در بیارم 

همزمان با دانشگاه چه کاری میتونم انجام بدم خیلی از دوستام آنلاین شاپ زدن ولی من نمیتونم 😭

سی سالگی خوبه !

سال دیگ سی هستم

خونه دارم ماشینمو فروختم دوسال پیش هنوز نخریدم یعنی پول جور نشد 

ی مقدار پس انداز دارم 

ارشد دارم سال دیگ دکتری میخونم

شغل دارم ولی خیلی با چیزی که میخوام باشم فاصله هست فاصله زمانی ن تلاش بیشتر میخواد

فقط انگلیسی بلدم

دستاورد نیست ولی متاهل شدم و با دوتا بچه خانه داری و بچه داری  خیلی رسمو میکشه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۳۰ سالمه برشغل دل خواهم رسیدم ارشدم هم ۲۶ سالگی گرفتم دنبال دکترا گرفتن نیستم ، ب لطف سادگی و ساده لوحی شوهرم ورشکست شدیم فعلن یه خونه نیمه ساز دارم خدا کنه امسال بتونیم درستش کنیم و ب آرامش برسیم همین 

بله مهاجرت کردم  از خونه بابام به خونه شوهر😎

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2810