2777
2789
عنوان

قطع رابطه با دوستای همسرم جای من بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست
نمیدونم ، ببین رفتارش تغییری کرده یا نه ، شاید همسرش اون لحظه گذاشته اش تحت فشار ، مجبور شده ، اگر ا ...

باهم در ارتباط نیستیم که بدونم .. ولی دختر بسیار ساکت و مثبتیه بقول شما اره شاید تحت فشار بوده

من خودم مشکلی ندارم همسرم زنگ نمیزنه اصلا اون زنگ میزنه چون رفاقتشون خیلی قدیمیه .. مهم منم که بهش گ ...

خب اسی الان من نفهمیدم مشکل اونا چی بود ک تو گفتی رفت امد نمیکنی 

اینو برامن توضیح بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کینه از چی ؟ اونا تقصیری ندارن به نظرم ،

بلاک کردنش که به خاطر حرف شوهرت و حفظ زندگی شما بوده

شما هم نباید میرفتی پیشش درددل چون ابروی شوهرت رفته و اون نمیتونه دیگه تو چشم زن دوستش نگاه کنه حس میکنه ضایع شده

بشینین حرف بزنین اگه همسرت راضی شد دوباره برین بیاین

عجب 
باهم در ارتباط نیستیم که بدونم .. ولی دختر بسیار ساکت و مثبتیه بقول شما اره شاید تحت فشار بوده

یه مدتی باهاش در ارتباط باش ، تا ببینی رفتارش چجوریه خوب بود ، ادامه بده ، نبود ، دور شو ❤️

هر جور خودت میدونی عزیزم پیام بده دنیا دو روزهچون ک با هم خوب بودین و خاطرات مشترکی دارین🥲❤️‍🩹

پیام که من نمی‌دم خیلی دو دلم دوباره شروع کنیم یا نه

عجب طرف حتما ی حسابی ازشوهره میکشیده ک ازترس بلاکش کرد بعدشم خود شوهر اسی چنین درخواسای کرده شما چقد ...

شوهرمم الان همین حرف و میزنه میگه چون فلانی شوهرشه ازش حساب می‌بره دیگه 

خب الان تقصیر اون خانومه مثلا چیه ک اسی درد دل کرده؟؟این حدرو اسی خودش گذرونده بعدشم اسی هم کارش طبی ...

دقیقا توی اون شرایط نیاز داشتم خودمو خالی کنم حتی وقتی با همسرم آشتی کردیم بارها گفت چرا رفتی پیش فلانی .. مگه اون کیه تو میشد که سفره دلتو باز کردی 

من اشتباه کردم چون رفتم و اون بلاکم کرد خیلی به شخصیتم بر خورد

اشکال نداره تجربه هست دیگه

ولی در مجموع پیش کسی جز مامان و خواهر دردل زندگی شخصیتو نکن اصلا و ابدا

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
خب اسی الان من نفهمیدم مشکل اونا چی بود ک تو گفتی رفت امد نمیکنی اینو برامن توضیح بده

ببین من رفتم پیش فلانی درد و دل کردم بعد که همسرم بهش گفته بود منو بلاک کنه می‌تونست بلاک نکنه چون اونم با من رفیق شده بود دیگه .. ولی همه چی و گذاشت کنار و بلاک کرد به راحتی بعد دقیقا همون عصرش من رفته بودم خونه ش خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم 

ببین من رفتم پیش فلانی درد و دل کردم بعد که همسرم بهش گفته بود منو بلاک کنه می‌تونست بلاک نکنه چون ا ...

من خودم زنی هستم ک اگه جای اون زنه بودم چنین کاری نمیکردم 

من اصلا ب حرف های شوهرم اگ منطقی نباشن توجه نمیکنم و اگر جات هم بودم صد درصد دیگ ازتوزندگیم مینداختمش بیرون 

ولی کلی گفتم همه مثل هم نیستن 

ولی ب شخصا هم خودم متنفرم از چنین اشخاص

2810