2777
2789

من نمیدونم چرا برای بقیه انگیزه دارم برای خودم اصلا

همسرم یه کار رسانه ای(نپرسین چی)معمولی داشت مجبورش کردم رفت باشگاه... به تیپ و قیافه ش رسیدم... واسش کتاب میگرفتم بخونه.. حتی خودم ثبت نامش کردم کلاس زبان!! پیج اینستاشو سروسامون دادم..همکارای رده بالاشو با خانواده هاشون دعوت کردم که باب اشنایی باز شه.. خلاصه که یکم لول کاریش رفت بالا!

یا دوستمو به زور میبرم خرید و ارایشگاه..زمان ثبت نام دکتری و استخدامی ها رو بهش یاداوری میکنم...دکتر پوست خوب اگه ببینم بهش معرفی میکنم و ..خلاصه هر چی که حس کنم واسش خوبه!

اصلا لذت میبرم میبینم یکی زندگیش بهتر میشه!

بعد به خودم که میرسه مثل یه سیب زمینی افتادم گوشه مبل نهایت هنرم ثابت نگه داستن وزنمه!اگه همینکارارو خودم میکردم وضعیت روحی و کاری و تحصیلیم هزار برابر بهتر از الان بود😐😐 از اولم اینجوری نبودم چند ساله اینجوری خودمو ول کردم!

این چه مرضیه واقعا😒😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما عاشق اینی تایید و رضایت دیگران رو بگیری 

اصطلاح روانشناسی این رفتارتونو یادم رفته 

ولی مدام سعی میکنید ادمای دورتونو سروسامون بدید ولی برای خودتون به شدت کمالگرایید 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

اره واقعا همدیگه رو تشویق کنیم😁

دقیقا. بعد جالبه منم با اینکه کلا درونگرام اگه یه نفر دیگه تشویقم کنه خیلی بهتر پیش میرم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا. بعد جالبه منم با اینکه کلا درونگرام اگه یه نفر دیگه تشویقم کنه خیلی بهتر پیش میرم.

منم همینم و متاسفانه مشوق ندارم!نیاز به تشویق و راهنمایی و دلگرمی داشتی تگم کن خواهر😁

منم همینم و متاسفانه مشوق ندارم!نیاز به تشویق و راهنمایی و دلگرمی داشتی تگم کن خواهر😁

خیلی نیاز دارم سه ساله دنبال اینم کار خودمو راه بنداز و از کارمندی تو اداره مزخرف استعفا بدم ولی تنبلی میکنم.

من فکر میکنم علت اصلیش کمالگراییه. مثلا من میتونم ببینم تو دونده خوبی هستی و تشویقت کنم ولی اولا این اعتماد رو به خودم ندارم دوما حتی خوب بودن رو برای خودم کافی نمیدونم باید بهتریییین باشم و چون نیستم پس نمیدوم.

تو چه برنامه هایی داری؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی نیاز دارم سه ساله دنبال اینم کار خودمو راه بنداز و از کارمندی تو اداره مزخرف استعفا بدم ولی تنب ...

منم انگار حس میکنم بقیه یه پتانسیلی دارن که من خودم ندارم اونا میتونن من نه!

روانشناسی خوندم و تنها راه پیشرفت رشته ما مطالعه و فعال بودن و رابطه ایجاد کردنه که من حوصله هبچکدومش رو ندارم یه ارشد به بدبختی گرفتم نشستم موفقیت دوستای دانشگاه نرفتمو تو اینستا میبینم لایک میکنم!

بیا یه تکونی جفتمون به خودمون بدیم شما اطلاعات و سرمایه اولیه و ..رو واسه شغل دومت جمع کن و پبجشو به عنوان قدم اول راه بنداز منم درس و زبان رو شروع میکنم.

منم انگار حس میکنم بقیه یه پتانسیلی دارن که من خودم ندارم اونا میتونن من نه!روانشناسی خوندم و تنها ر ...

سه ساله در حال جمع آوری اطلاعاتم. پول و پیج و حتی سایتم دارم اما جدیش نمیگیرم و مثلا هفته‌ای یه بار یه حرکت جزئی میزنم بیشتر تو حاشیم.

میخوای برای دکتری بخونی؟

سه ساله در حال جمع آوری اطلاعاتم. پول و پیج و حتی سایتم دارم اما جدیش نمیگیرم و مثلا هفته‌ای یه بار ...

خب پس کارت خیلی راحته واقعا یه تکون جزئی لازم داری به این فکر کن هر چی بگذره دست زیاد تر میشه.(نمیدونم کارت چیه ولی احتمالا بازارش رقابتبه)

من ثبت نام کردم ولی هیچی نخوندم امیدی به امسال ندارم

2810