2777
2789

سنش کمه ۲۱ ، ۲۲ ساله ست ،

بعد جثه ش خیلی ریزه میزه ست صورتش هم بیبی فیسه ، اول فکر کردم دبیرستانیه ،

بعد نمیدونید انقدر دیسیبلین و فریم داره ، اصلا فکر نمیکنی قیافه به اون‌ لوسی انقدر جدی باشه ،

بعد حرف میزنه انگار از کاخ بایکینگهام اومده انقدر مودبه😂

نیم وجب بچه اینهمه فریم رو از کجا آورده نمیدونم ،

من تو دهه هشتادی ها اصلا ندیدم اینجوری ،

شما خوشتون‌ میاد از این تایپ ها؟

بنظرتون یخ نیستن؟

تو بچه های همسنشون چجورین اینها؟

💍🩷

الان راجبش تایپیک زده بودی ک

گیر دادی ب این بنده خدا چرا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا تا الان هرچی دهه هشتادی دیدم پررو و بی ادب بودن😶خیلیم مغرور و قُد😐( با عرض پوزش از دهه هشتادی های محترم)

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

الان راجبش تایپیک زده بودی کگیر دادی ب این بنده خدا چرا

یوقتایی جلوش معذب میشم ، میخوام بدونم برا بقیه پیش اومده طرف کویچکتر از خودشون باشه جلوش معذب شن انقدر ،

چون اون سرده من اینجوری میشم یا مسئله خودمه؟

💍🩷
اتفاقا تا الان هرچی دهه هشتادی دیدم پررو و بی ادب بودن😶خیلیم مغرور و قُد😐( با عرض پوزش از دهه هشتا ...

نه این بچه خیلی مودبیه ، خیلی هم باکلاسه

💍🩷
یوقتایی جلوش معذب میشم ، میخوام بدونم برا بقیه پیش اومده طرف کویچکتر از خودشون باشه جلوش معذب شن انق ...

نه فقط برات عجیب میاد

احتمالا تو ی خانواده ادبی و فرهنگی بزرگ شده

یا ذاتا اینطوریه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من تقریبا حالت عادی اینجوریم ولی خب شیطنت هم دارم اما تو محیط کار که قبلا بودم هیچ شوخی و صحبت غیر ک ...

نه شوخی اینام میکنه ، ولی یه جوریه انگار خیلی بزرگه با اینکه قیافه ش لوسه😁

💍🩷
چه کاری انجام میده؟

ببین مثلا قلمبه سلمبه حرف میزنه ، اصلا دایره لغاتش با ما فرق داره انگار فردوسی داره برات حرف میزنه😂

البته من غلو میکنم به طنز ولی فن بیانش خیلی قویه ، انگار زیادی منطقیه ، از این تایپ ها حالا ویژگی های دیگه ش هم‌ میاد تو ذهنت قطعا

💍🩷
ببین مثلا قلمبه سلمبه حرف میزنه ، اصلا دایره لغاتش با ما فرق داره انگار فردوسی داره برات حرف میزنه😂 ...

اره گرفتم . تحصیلاتش چیه ؟اینجور ادما مطالعه زیاد دارن واسه همینه . خوش به حالش 🥲حسودی که نه غبطه خوردم

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

2810