رژیم حذف قند مصنوعی گرفتم حدود چهار ماه قند و شکر و هر محصولی که شیرین شده با شکر باشه رو نخوردم و ...
چقد کم کردین؟
خدایا مواظب بچه هام باش کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
رژیم حذف قند مصنوعی گرفتم حدود چهار ماه قند و شکر و هر محصولی که شیرین شده با شکر باشه رو نخوردم و ...
لاغر هم کردی
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
قصدم کاهش وزن نبود مشکلات هورمونی و ….داشتم دکتر گفت باید قند و شکر و لبنیات حذف بشه با این حال ۵ کی ...
چه خوب. من عاشق شیرینی جاتم نمیتونم حذفش کنم 🥲
خدایا مواظب بچه هام باش کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری.