از وقتی بچه بودم شوره داشتم هرچی میگذره بدتر و بدتر میشه دیگه خسته شدم مثل برف میباره موهام مشکیه کاملا خودشو مشخص میکنه جایی میرم خجالت میکشم تروخدا راهکار بدید خسته شدم در حدی سنگینه که موقع حموم دست میکنم تو موهام و میخارونم زیر ناخنم جمع میشه خیلی وحشتناکه کف سرم بشدت چربه اما ساقه مو خشک خشک چیکار کنم راهکار بدید شامپو هم برا دو بار استفاده اول جوابه بعدش دوباره شوره ها برمیگردن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شامپو کتوکنازول تا۱ماه بزن روش مصرفش هس بعد اون تااخرعمرت باید هفته ای دوهفته ای یباربزنی عالیه من امتحان کردم حنام میزنم برا ریزش موام اینوبدون شوره سر درمان نمیشه اکرم بشه سطحیه
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
یه بیماری خود ایمنی که باعث میشه سلول ها زیادی تولید بشن توی قسمت های چرب بدن ( نود درصد سر) و همه با شوره اشتباه میگیرنش، به نظرم یه دکتر پوست مو برو خودتو راحت کن