2777
2789
پس با این وضع پسر من خیلی کمبود وزن داره....در روز چند وعده غذا میخوره چی میخوره پسرت گلم

والله من پسرم‌ ازبس توخونه این جایی نمیریم بیشتر اوقات میخوره  حقیقت همه چی میوه غذا پسرمم عاشق سیب زمینی آبپز هم سرخ کرده اش ++-اره بهش اشتهاآور بده 

۱۲ کیلو باید باشه من یه دختر دو ساله دارم ۱۵ کیلوعه هر بار میبرم بهداشت میگن اضافه وزن داره غذاشو کم ...

اره اینم نمودار رو رد کرده

اره کمش کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

3600وزن تولدشهازنظر خودم که اصلانیازی به اون دوکیلونداره و عالیه نمیدونم چرادکترگفت دوکیلوکمهالبته م ...

خدا حفظش کنه

دقیقا منم با شما هم نظرم دوس دارم پسرم متعادل و نرمال باشه اصلا دوس ندارم از سن کم درگیر اضافه وزن باشه

نمیدونم عزیزم چون من اضافه کردن وزنش حساس نیستمبه تغذیش میرسم و دارو ویتامین هم‌میخوره مهم‌ سالم‌بود ...

بچه شما توروز چند وعده غذا میخوره چی میخوره ماشالله وزنش خیلی خوبه...پسر من که خیلی بدغذاست

خدا حفظش کنهدقیقا منم با شما هم نظرم دوس دارم پسرم متعادل و نرمال باشه اصلا دوس ندارم از سن کم درگیر ...

ممنون عزیزم همچنین گل پسرشمارو

چاقی مریضیه نباید بزاریم‌دچارش بشن

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
بچه شما توروز چند وعده غذا میخوره چی میخوره ماشالله وزنش خیلی خوبه...پسر من که خیلی بدغذاست

عزیزم صبحانه کامل به میدم حتی اگر غربزنه باید تااخر صبحانشوبخوره

یک‌ساعت بعدمیوه میدم.خودم‌کیک‌درست میکنم بهش میدم

نهارشو حتماساعت12میخوره غذای برنجی‌هم‌باشه حتما درکنارش یه کف دست نون هم‌میدم چون سیرش میکنه

غذاش حدودا دو‌کف گیر پر

حدودا یک‌ساعت بعداز غذاش دوباره میوه‌میخاد.یاشیر یابستنی میخاد

چندتامغزگرفتم(کشمش.نخود.انجیرخشک.گردو.بادام)این‌هارودوتداره حدودا ازهرکدوم ده تایی میخوره بیشتر نمیخوره

خرماخشک و‌همراه شیربهش میدم.گاهی شیرو به صورت شیرموز‌میدم

بیسکوییت میخوره

شامشوساعت۷میخوره

بعدازشام هم دوباره‌میوه و‌تنقلات مفید

ژله هم‌خیلی دوست داره هرچندروز یکباردرست میکنم براش

سیب زمینی اب پز‌هم‌خیلی دوسداره و بلال ابپز

میان وعده ثابتی نداره ولی اکثرااینه

هزار ماشالله بهش😍 پسر من ۹۰ منو پدرش قدمون متوسطه فک میکنم ارثی باشهشما و همسرتون قد بلندین درسته؟

ماشالله به گل پسرت عزیزدلم😍❤️

ببه قد فکرمیکنم به سمت پدری میره

ولی درکل هردوطرف قدبلندیم من ۱۷۰

پدرش ۱۸۶