2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد مو ها حدودا تا پایین گردنه و حجمشونم متوسطه

روی شونه هات؟ ۱/۱ونیم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
دکلره خالی اینقده؟ یا با رنگساژ ؟

با رنگساژ امکان داره بیشترم بشه البته 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
پس فکنم خودم پودر دکلره بخرم انجام بدم ارزون تر در بیاد

اره صدرصد که ارزون تر درمیاد ولی خب کاری که انجام میدی به زیبایی و سلامتی که ارایشگر انجام میده درنمیاد

اره صدرصد که ارزون تر درمیاد ولی خب کاری که انجام میدی به زیبایی و سلامتی که ارایشگر انجام میده درنم ...

می‌دونم ولی رنگ‌کارا هم دارن دیگه خیلی گرون میگیرن همش چند پیمانه پودر و اکسیدانه و حالا حداکثر هم ۲۰۰ تومان دستمزد خودشون ولی اینجوری که شما میگین دیگه واقعا گرونه 

می‌دونم ولی رنگ‌کارا هم دارن دیگه خیلی گرون میگیرن همش چند پیمانه پودر و اکسیدانه و حالا حداکثر هم ۲ ...

مردم برای زیبایی موهاشون ارزش قائل میشن و هزینه میکنن شما میتونید نکنید 

پول زحمت و متریال خوبو میگیرن میدونی چندساعت کار داره؟