2777
2789
عنوان

چطور بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 80 پست
جهنم

اگ ی بار دیگ مکالمات مارو بخونی متوجه میشی چرا هیچی نداری 

چون فقط ادای دین دار بودن در میاری من غیر مستقیم حرفم زدم تو خواستی باز کنم مطلب اما چون تعلیق میشم گفتم نمیتونم 

بعد برگشتی میگی ب جهنم 

زبونت انقدر تلخه قلبت چجوریه از خدا پیغمبری فقط نمازش سرت میشه؟؟؟ هنوز یادنگرفتی روابط اجتمایی داشته باشی بعد میخوای تو بازار ب این بزرگی پول در بیاری هنوز تو عادی ترین مسائل ک نحوه حرف زدنه موندی

چه با اعتماد ب نفس حرف میزنی تا حالا دیدی ی پولدار اینو بگه؟؟؟ نه همیشه این حرفا ادمای فقیر میزنن ن ...

منکه حسابی پولدارم اونم با تلاش و کوشش خودم بدون نماز و روزه ولی نه غیبت میکنم نه تهمت میزنم نه دزدی میکنم و خیلی از کارای بد دیگه رو انجام نمیدم خدا هم حسابی برام جبران کرده، اینکه فقرا این حرف رو میزنن رو دیگه خبر ندارم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ ی بار دیگ مکالمات مارو بخونی متوجه میشی چرا هیچی نداری چون فقط ادای دین دار بودن در میاری من غیر ...

باشه قلب تو صافه‌‌‌.. ما دین مون هرچی هست به خودمون مربوطه نه به تو .. 

اگ ی بار دیگ مکالمات مارو بخونی متوجه میشی چرا هیچی نداری چون فقط ادای دین دار بودن در میاری من غیر ...

منم یکی از کابرا در جوابم ب اسی گفت فقرا این حرف رو میزنن

منم جوابش رو با درایت دادم پرخاش نکردم و کیف کردم از صحبت‌های شما ب این کاربر، ک چقدر با ادب و متانت ج دادی

فرق ما با اینا همینه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خیلی وقته این سوال تو ذهنمه ... باشه

گفتم که این دو تا ربطی بهم نداره.مثل اینکه غذا بخوری بگی تشنگیم رفع بشه.شما از دید خودت مقایسه میکنی و فکر میکنی چون نماز میخونی روزه میگیری ثروت زیاد حقته.ولی شاید تلاشت کافی نیست و هزار دلیل دیگه.ولی اون چون نماز نمیخونه حق نداره ثروت داشته باشه در حالیکه خیلی تلاش کرده.نطر من اینه.ما برا خدا تعیین نمیکنیم که چون من خوبم به نظر خودم حقم زیاده.اکثرا هم که اعمال عبادی رو‌به نیت اون دنیای بهتر انجام میدن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
باشه قلب تو صافه‌‌‌.. ما دین مون هرچی هست به خودمون مربوطه نه به تو ..

حتی قدرت معذرت خواهی نداری😂بعد انتظار داره خدا براش هزار تا کار بکنه منت نماز خوندنشم سر خدا داره😏🤣

لطفا اسم دین خراب نکن چون تو فقط باعث بد وجه شدن دین اسلام میشی ادم مسلمون اصیل و درست حداقل چیزی ک بلده نحوه حرف زدنه 

دین محمدی ب خودت نسبت نده ک توهین ب دین مقدسه

جهنم

یعنی چی.میدونی یه سری نزدیکان من هستن فقط نماز میخونن و روزه میگیرن و فکر میکنن برگزیده خدا هستن.ولی زبون تیزی دارن طلم‌میکنن تیکه میپرونن.حرصشونو سر بقیه خالی میکنن حسود و بخیلن.خودت به درونت رجوع کن .

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
حتی قدرت معذرت خواهی نداری😂بعد انتظار داره خدا براش هزار تا کار بکنه منت نماز خوندنشم سر خدا داره😏 ...

فوش دادم که معذرت بخام مگه😂😂 انتظاراتشو .. اره برا هزار تا کار کرده تا اینجا اگه کم بوده 

یعنی چی.میدونی یه سری نزدیکان من هستن فقط نماز میخونن و روزه میگیرن و فکر میکنن برگزیده خدا هستن.ولی ...

باشه .. خوبه من گفتم جهنم اینجورین😂 شما تا حالا تو عمرتون از این کلمه استفاده نکردین

باشه .. خوبه من گفتم جهنم اینجورین😂 شما تا حالا تو عمرتون از این کلمه استفاده نکردین

نه هنوز استفاده نکردم مگه چی بهت گفت بگی جهنم . بخند مسخره کن.بدون فقط نماز خوندن کافی نیست.نماز باعث میشه حداقل انسان مهربون‌تری بشی تو شدی.چقدر الان توهین کردی.گفتم به درونت رجوع کنی کافیه

اهان هر کی حرفی بزنه خوشت نیاد باید بگی به جهنم.یعنی برو به جهنم.زبون واکنی نماینده درونته

نه هنوز استفاده نکردم مگه چی بهت گفت بگی جهنم . بخند مسخره کن.بدون فقط نماز خوندن کافی نیست.نماز باع ...

عجب بابا 😐 فق با کلمه جهنم؟ اینی ک بیشتر به من بی احترامی کرد چی ؟؟ 

بیخیال بابا اعتقادات بعضیا با هم فرق داره ...

2810