2777
2789
عنوان

چطور بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 80 پست

چون پیشرفت مالی و علمی و....هیچ ربطی به نماز و روزه نداره اونا یه سری اعمال عبادی هستن که هرکسی بنا بر اعتقاد و مذهب خودش انجام میده ولی پیشرفت کردن تو هر زمینه ای  راه خودشو داره نشونش هم این همه آدم موفق در زمینه کاری یا اقتصادی یا هنری که ممکنه پیرو هر تفکری هم باشن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

چون هرچی ب خدا نزدیکتر باشی بلا برات بیشتر میشه

شعر قدیمی هست ک میکه هرکه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند.‌

تو قرآن هم هست هرکس ادعای ایمان کند خدا امتحانش نی کند..

کسی ک میخواد بره بهشت باید تبعاتش رو هم بپذیره..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیخوام قضاوت کنم ولی بعضیا هستن به حرام و حلال بودن پول توجهی ندارن و پولدارن ..

شایدم درگیر سنت استدراج شدن یعنی خدا این جا بهشون میده اون دنیا باهاشون حساب کتاب میکنه 

شایدم تلاششون زیاد بوده خدا هم داده چون خود خدا میگه لیس الانسان الا ما سعی هیچ چیزی جز تلاش وجود نداره برا آدم.. تلاش زیااااد کردن و نتیجه شو دیدن ..

شایدم امتحان شما مشکل مالیه

نمیدونم خیلی دلیل میتونه داشته باشه شما ذکر های افزایش روزی رو زیاد بگین انشاءالله زیاد میشه روزیتون

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اعتقاد هرکسی یجوریه خب اصلد ربطی بهم ندارن...

مام نماز نمیخونیم دغدغه مالیم نداریم ولی کاریم ب کسی نداریم

برعکس کسایی هستن ک نماز میخونن ولی باطن زشتی دارن و نون قلبشونم میخورن با زندگیایی ک دارن..

منظورم شما نیستی  

میخوام بگم کلا همچین چیزای ربط نداره ب کیفیت زندگی مردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
عزیزم نمیخوام قضاوت کنم ولی بعضیا هستن به حرام و حلال بودن پول توجهی ندارن و پولدارن .. شایدم درگیر ...

مشکل مالی نداریم معمولیم .. ولی برام سوال بود که میگن روزی رو‌خدا میده پول خدا میده برا ما کم میده برا اونا زیاد میده خشبحالشون

اینا ی سری حرفه ک ادمای فقیر میزنن ک خودشونو قانع کنن

خیر..حقیقته

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چون پیشرفت مالی و علمی و....هیچ ربطی به نماز و روزه نداره اونا یه سری اعمال عبادی هستن که هرکسی بنا ...

من خودم ادعای مذهبی بودن ندارم ولی من با چشم دیدم کسایی که به خدا نزدیک ترن پیشرفت های حداقل تحصیلی و علمیشون خیلی بیشتر از بقیه بوده چون این جور افراد به خدا توکل میکنن و خدا هم ازشون حمایت میکنه و موفق میشن .. زیاد دیدم دور و برم 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
باشه

من ذره ای اعتقاد مذهبی ندارم 

اما از سن کم دنبال درس و پیشرفت و ارتقای کارم بودم 

قطعا با کسی که تلاش نمیکنه ‌و فقط صبح تا شب دعا میکنه باید فرقی داشته باشم

حتی خدا هم اول گفته از تو حرکت بعد از من برکت 

وگرنه میگفت از تو عبادت ، از من پاس شدن چک هایت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2810