aysanam8484 مدیر عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1189 عنوان فقط آقایون نظر بدن آیا از دختری ک سنش کمتر بخوره خوشتون میاد | مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 52 پست نظرتونو بگین درسته دخترم!!!اما به وقتش از مردای الانم مرد ترم....😉بده شیش😎 دیروز | 17:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninisafar عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 3733 نه آقایون خانمای قوی دوسدارن! کسی که به اندازه کافی دخترونس به اندازه کافیم قوی هست که بشه رفیق ابدی ... درسته چه خوب پایدار 👏 رابطه ی درستی دارید وضعیت پرنسس هامون 🧔♀️🤣
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 4174 ۵ سال مثلا خوبه ک چیزی نیس ادم تازه ذوقم میکنه خودش بقیه هم میگن وای اصن بت نمیخوره ک 😅 اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 4174 خانما نمیدونن حرف دل مردا چیهالبته استثنا هم هست، آقایونی ک دنبال پول و ظاهر و پلنگناونا برای دوام و ... بنظرم بیشتر تا ۷، ۸ سال پیش اینجوری بودن اقایون الان همه چی تغییر کرده متاسفانه اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 4997 جسارت نباشه ها ولی اینقدر درست و دقیق گفتید فکر میکنم اقا هستید 🤦اگه مشاور یا وکیل یا حتی روانشناس ... خانم هستمروانشناسممنونم🙏🏻 اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 4997 بنظرم بیشتر تا ۷، ۸ سال پیش اینجوری بودن اقایون الان همه چی تغییر کرده متاسفانه فعلا که تایید میکننو واقعا کسایی ک میان، همینن اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 4391 مردا دوست دارن همراهشون بچگانه رفتار نکنه پخته باشه ،ولی اگه کمتر از سنشون بزنه دوست دارن #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن